reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

@carlas dokładnie :) Moja do tej pory w nocy mnie zrywa na butle, ale wypije i śpi dalej. Już mamy regres snu chyba za sobą całkowicie :D Co nie zmienia faktu, że i tak jak zasnę to potem czekam aż się zacznie wiercić na jedzonko :)

Dziewczyny odnośnie otulaczy ja jeszcze polecam z Maki Mon Ami. Cenowo wyższa kategoria ale nie do zdarcia - ja mam z pewnością do drugiego dziecka jeszcze do użytku bo nic nie zniszczone!! No i moje ukochane Color Stories - córka właśnie takie miała pierwsze łóżeczko przyszykowane jak przyszłyśmy ze szpitala, na zdjęciu ma może 5 dni :)Zobacz załącznik 1041689
Co za cudo!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji7]
Pomyśleć że chwila dwie i będziemy miały takie w domu!! Niech mnie ktoś uszczypnie bo nie wierzę haha

reklama
Dziewczyny dopiero udało mi się cześć doczytać, strasznie źle się czuję, ciągle mi niedobrze, najchętniej bym zwymiotowala ale nie idzie.
Ja mam prenatalne w jeden dzień, pappa i usg i po tygodniu mam przyjechać po analizę wyników. Ostatnia wizytę miałam 3 tygodnie temu prawie i jakaś niespokojna się robię.

Dziewczyny dopiero udało mi się cześć doczytać, strasznie źle się czuję, ciągle mi niedobrze, najchętniej bym zwymiotowala ale nie idzie.
Ja mam prenatalne w jeden dzień, pappa i usg i po tygodniu mam przyjechać po analizę wyników. Ostatnia wizytę miałam 3 tygodnie temu prawie i jakaś niespokojna się robię.
To tak jak ja , jutro mam wizytę po 3 tyg i mam czarne myśli, mialam jechać sama ale chyba poproszę aby mąż wziął wolne w razie co zeby ktoś był przy mnie. Mam 12 tydzien więc wszystko moze się zdarzyć.

reklama
Do góry