Na laysy...zdecydowanie kupię sobie w nagrodę hahazaslugujecie na kwiaty i czekoladki i duzo laysow! jestescie super <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na laysy...zdecydowanie kupię sobie w nagrodę hahazaslugujecie na kwiaty i czekoladki i duzo laysow! jestescie super <3
My tez z synem zaliczyliśmy dziś fryzjera bo ślubowanie mamy o 16 i musi jakoś wyglądać mi włosy nie wypadają już. Na początku to tak leciały ze myślałam ze łysa będę. Teraz są tylko twarde i nieskładne.
Może to tak lecą, że już mnie szlag trafia. Wszędzie tylko włosy myślałam że w późniejszym okresie ciąży to minie, ale niestety. Może jeszcze się ureguluje
Ja tez mam brzuch jak na 6 miesiąc. Ludzie mi kładą rękę na brzuchu żeby mi gratulować a nie wiedza ze to tłuszczyk którego jakoś się teraz nie da wciągnąć a maluszek ledwo co wystaje nad linia majtek
Ojej jak ja nie lubię jak ktoś mnie po brzuchu maca. Nie lubię w ogóle jak ktoś mnie dotyka a po brzuchu to już w ogóle przegięcie. 3 lata temu tesciowa postanowiła pogłaskać mój ciążowy brzuszek. Powiedziałam stanowczo i asertywnie że proszę zeby zabrała ręce bo tego nie lubię. Do dzisiaj za moimi plecami gada że na pewno jej nie lubię bo w 2016 nid pozwoliłam dotknąć brzucha. Czy oni sami siebie słyszą...?Mnie tesciowa zlapala w sobote za brzuch bez pytania (nienawidze tego) i mowi "Czesc malutki" (bo ma jakas obsesje ze teraz ma byc chlopiec)
To ją popraiwłam "cześć Bąki" . Nie załapała o co mi chodzi ;D
Jeżeli jednak chodzi o USG 4D, kobiety, które już rodziły i wykonywały badanie, podkreślają, że najlepiej zrobić je około 20-30 tygodnia ciąży.Dziewczyny, tak jak pisałam wcześniej umówiłam się prywatnie na usg 4d. Wizytę mam w czwartek. Lekarz pytał w którym jestem tyg, powiedziałam ze 11 a on, ze to być może za wcześnie na to. Ale z drugiej strony w środę zaczynam 12 tyg