Z
zmianak
Gość
Jeny. Też wysyłam męża po laysy zielone narpbilyscie smakaLaysy zielone [emoji7][emoji7][emoji7] uwielbiam. Dobrze że nie mieszkam w polsce bo pewnie bym non stop jadla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny. Też wysyłam męża po laysy zielone narpbilyscie smakaLaysy zielone [emoji7][emoji7][emoji7] uwielbiam. Dobrze że nie mieszkam w polsce bo pewnie bym non stop jadla
O tak. Ja też na słone, na kwaśne, na rosół, na kotlety, na słodkie patrzeć dalej nie mogę. Jutro idę na badania prenatalne i przeczytałam gdzieś, że dobrze przed badaniem zjeść coś słodkiego, żeby dzidzia się trochę bardziej ruszała. Pomyślałam, że postaram się w siebie coś wcisnąć, ale nie wiem czy to nie głupota? dziewczyny wiecie coś na ten temat?
Spróbujcie laysów o smaku grzybow w sosie śmietanowym! Dostępne sezonowo, akurat kupiłam w biedrze! petarda, cała paczka weszłaLaysy zielone [emoji7][emoji7][emoji7] uwielbiam. Dobrze że nie mieszkam w polsce bo pewnie bym non stop jadla
Krew matki i dziecka nie łączy się ...( na szczęście dla osób z chorobami hematologicznymi bo tego się bałam w swojej białaczce).
Do krwi płodu mogą się przedostać dzięki łożysku (za pomocą splotu naczyń krwionośnych - pępowiny) witaminy , antybiotyki itd.
Ale ta krew napewno ,,nie łączy się,, bo nie ma takiej fizycznej możliwości - dzięki Bogu
Cukier w normie hahaWysoki indeks i jeszcze powiedz ze masz niski cukier hehe
Spróbujcie laysów o smaku grzybow w sosie śmietanowym! Dostępne sezonowo, akurat kupiłam w biedrze! petarda, cała paczka weszła
Zaraz przestane Was czytać bo ni język w dupako ucieka [emoji30]
Mi lekarz powiedział, ze do 92 jest Ok, powyżej wg niego trzeba już skontrolować. Najlepsze jest to, ze dwóch innych lekarzy widziało ten mój wynik i zaden nie zająknął się, ze może byc coś nie halo, pomimo, ze pytałam.Ja mam cukier 91, jeszcze o diabetologu lekarską nie mówiła, zobaczymy co krzywa cukrowa powie.
No właśnie mój chłop 10 lat starszy odemnie, słodyczy je mnóstwo a cukier ma niski, taki pech niestety dla mnie.