reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Teraz rozumiem dlaczego tutaj widziałam na ekranie bijące serce, ale nie chcieli mi dać posłuchać. Ale trochę mnie martwi to, że na wizycie w Polsce 9+1 słyszałam już serduszko. Mam jednak nadzieję, że ten jeden raz nie zaszkodzi.
Jeden raz na pewno nie zaszkodzi, zresztą w mojej pierwszej ciąży też dano mi posłuchać serduszka w 8 TC i nic się nie stało. Chyba chodzi o to żeby tego nie nadużywać :) ja jeszcze nie słyszałam serduszek bliźniąt ale to będzie zapewne ciekawe przeżycie :D Dziś nadaję z chaty, mój siedmiolatek doznał wirusowego zapalenia gardła i miał wczoraj 39,7!! Dziś go kuruję w domu i mam nadzieję że się sama nie zarażę. Matko, jak mi dziś niedobrze jest :(

reklama
Jak u Was pogoda?
Mnie dobija ta zmienność.
Synek dziś ma wyjście do teatru ja już wracam z laboratorium musiałam zrobić awidatność toxoplazmoza igg.

Cos ciągnie mnie mocno podbrzusze w boki i dół martwi mnie bo aż tak nie miałam.

Witam wszystkie mamy majowe!
Od tygodnia Was podglądam i postanowiłam do Was dołączyć. Mój termin porodu to 9 maja a tu wita się z Wami moja fasolka z 10 tc (zdjęcie z zeszłego tygodnia)

Załączniki

• C709553C-B3F2-4545-9B4C-8D21B2134532.jpeg
    C709553C-B3F2-4545-9B4C-8D21B2134532.jpeg
    16,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry