Lilka455
Fanka BB :)
Ja tylko jak mam "zachcianke" tak to tylko woda żadnych słodkich napojów , soków.A takie a napoje typu pepsi pijecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko jak mam "zachcianke" tak to tylko woda żadnych słodkich napojów , soków.A takie a napoje typu pepsi pijecie?
Tak samo uważam, na pewno nie bedę się szczepić.Ja się nie szczepię. Co roku są szczepienia na grypę inna tj szczepią na zeszłoroczną dlatego może nie zadziałać w pewnym %.
Nie widze zaxtem sensu się szczepić jak mogę zapobiegać uważając na siebie
A takie a napoje typu pepsi pijecie?
A napisz proszę ile ma wzrostu i ile waży. Też mam 6 latkę i wydaje mi się że ma ciut za duzo. Bo syn ma na pewno... ehhDzień dobry. My wracamy właśnie od lekarza, młoda się anginy nabawiła, dajcie mi cierpliwość, bo moje dziecko siedząc w domu przechodzi samą siebie, a ma 6 lat!
Oczywiście kolejna Pani doktor stwierdziła u niej nadwagę, cóż mam zrobić [emoji848][emoji848] miłego dnia!
Ja pije. Nie codziennie ale pije.
W poprzedniej ciąży całe lato piłam piwa 0% i choć miałam cukrzyce cukry w normie były
A takie a napoje typu pepsi pijecie?
Ka codziennie pije , smakowe, wlasnie z miętą, szalJa tak samo woda albo sok taki zagęszczony , ale jego z wodą rozrabiam bo jest dla mnie za słodki . No i kawę zazwyczaj pije jedną rozpuszczalna i herbatę pije czarna ,ale słaba bardzo ,bo podobno jest nie zdrowa. A jest tyle tych herbat ,że ja już się pogubiłam co mogę pić w ciąży a czego nie. Czy mogę pić smakowe czy rumianek ,szlawie , miętę itp. ja już zgłupiałam i niczego nie ruszam bo się boje.
E cos ty , ja w pierwszej ciąży tez przez lato piłam zero piwo , wiadomo nie codziennie. Musisz sprawdzić na puszce bo czasami jest 0,5% albo 0,2% , więc trzeba czytać tam gdzie jest absolutne 0 alkoholuJa mam ostatnio straszna ochotę na warkę zero cytrynową ale ciągle jakoś mam barierę, żeby kupić i wypić
Wypij jak masz ochotęJa mam ostatnio straszna ochotę na warkę zero cytrynową ale ciągle jakoś mam barierę, żeby kupić i wypić [emoji53]
Wypij jak masz ochotę
Ja miałam ochotę od 6 do 8 tygodnia i piłam chyba z 3 razy warke 0%. A ostatnio kupiliśmy wino 0% i też się napilam
Ja pepsi pije czasem, to jedyny lek który mi pomaga na mdłości.. Niestety....