reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

@natalia0 u mnie kiedyś kawa była zamiast śniadania :) obowiązkowa
gdy zaszłam w ciąże nie mogłam jej nawet powąchać :rolleyes2:
teraz w 2 trymestrze wypiję kawę typu latte jak jestem u mamy w odwiedzinach i to tyle
po prostu nie mam ochoty

reklama
@natalia0 u mnie kiedyś kawa była zamiast śniadania :) obowiązkowa
gdy zaszłam w ciąże nie mogłam jej nawet powąchać :rolleyes2:
teraz w 2 trymestrze wypiję kawę typu latte jak jestem u mamy w odwiedzinach i to tyle
po prostu nie mam ochoty

Oooo tak...u mnie może nie zamiast śniadania ale do niego obowiązkowo. Plus później jeszcze do końca dnia z dwie potrafiły wjechać. A jak zaszłam w ciążę to podejrzewałam, że mogę właśnie w niej być z racji tego, że strasznie od kawy mnie odrzuciło i od moich ukochanych kit katów. Pierwszy niepokojący objaw to był dla mnie! 😂

Pije 2, czasami nawet 3 dziennie
Kobitki ile kaw popijacie dziennie? Ja sie do drugiego trymestru jakoś wstrzymywalam z piciem i nie szczególnie też miałam na nią ochotę. Kupiłam wtedy inke ale do dzisiaj leży raz tknięta [emoji23] i teraz jakos coraz bardziej nachodzi mnie ochota na kawę. Przed ciąża piłam nałogowo można powiedzieć. Bardzo lubiłam. Pije rozpuszczalną z mlekiem. Dzisiaj sobie już wypiłam jedną, nie wiem czy mi starczy na zaspokojenie stąd to pytanie [emoji23] dodatkowo powiem Wam, że zawsze mam niskie ciśnienie...

Kobitki ile kaw popijacie dziennie? Ja sie do drugiego trymestru jakoś wstrzymywalam z piciem i nie szczególnie też miałam na nią ochotę. Kupiłam wtedy inke ale do dzisiaj leży raz tknięta 😂 i teraz jakos coraz bardziej nachodzi mnie ochota na kawę. Przed ciąża piłam nałogowo można powiedzieć. Bardzo lubiłam. Pije rozpuszczalną z mlekiem. Dzisiaj sobie już wypiłam jedną, nie wiem czy mi starczy na zaspokojenie stąd to pytanie 😂 dodatkowo powiem Wam, że zawsze mam niskie ciśnienie...
Ja do dwóch, najczęściej jedna z 2 łyżeczek rozpuszczalnej, a później z jednej. Jak pije z maszyny to tylko jedna dziennie bo jest mocna.

W nocy 39,5, ona ma tendencję do wysokich temperatur. Szybka kawa u teściowej, bo mąż gdzieś teścia wiózł i zaraz jedziemy młoda do łóżka kłaść
Mój synek 2 tyg temu przechodzil angina mial po 40 stopni przez 5 dni prawie myslalam ze już wyladujemy w szpitalu, ale na szczęście antybiotyk w końcu zadziałał. Duzo zdrówka i cierpliwości, dla mnie to był okropny okres zle się czułam, maly plakal, nic nie chciał jeść, mąż w pracy obłęd.

Dziewczyny co za kiepski dzien.. Najpierw wymioty, ale to jak co dzien to juz troche przywyklam, w dodatku powiesilam pranie na polu i nagle deszcz jak 150 leje no to zbieram, spakowalam siebie i mala, godzine przygotowan,bo mialysmy jechac do babci,wsiadam do auta i nie odpalilo [emoji24]pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo do tej pory byl niezawodny [emoji33]jak tu sie nie wkurzyc,aż sie z nerwow poplakalam. U mnie na wiosce to bez samochodu jak bez reki, a w dodatku mam jutro wizyte na 7.30 i pozniej z corcia do pediatry na 14.50.. Niech to..

Duzo zdrowia dla córeczki [emoji8]musi jakos biedusia w domu wytrzymac ten czas [emoji4]3majcie sie cieplo [emoji8]
Dzień dobry. My wracamy właśnie od lekarza, młoda się anginy nabawiła, dajcie mi cierpliwość, bo moje dziecko siedząc w domu przechodzi samą siebie, a ma 6 lat!
Oczywiście kolejna Pani doktor stwierdziła u niej nadwagę, cóż mam zrobić [emoji848][emoji848] miłego dnia!

reklama
Kobitki ile kaw popijacie dziennie? Ja sie do drugiego trymestru jakoś wstrzymywalam z piciem i nie szczególnie też miałam na nią ochotę. Kupiłam wtedy inke ale do dzisiaj leży raz tknięta 😂 i teraz jakos coraz bardziej nachodzi mnie ochota na kawę. Przed ciąża piłam nałogowo można powiedzieć. Bardzo lubiłam. Pije rozpuszczalną z mlekiem. Dzisiaj sobie już wypiłam jedną, nie wiem czy mi starczy na zaspokojenie stąd to pytanie 😂 dodatkowo powiem Wam, że zawsze mam niskie ciśnienie...
Piję jedną dziennie, rozpuszczalną, z dwóch łyżeczek :)

Do góry