reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Z serii "Muszę się pochwalić"[emoji847]
Uszyłam kokon dla mojej córeczki.
To czwarta rzecz jaką uszyłam w życiu, nie jest idealny, ale tak się cieszę, że już niedługo będzie w nim leżała moja kruszynka [emoji173] Pewnie jak każda księżniczka będzie kochała jednorożce [emoji882], będą one motywem na ścianie w pokoju i jako dekoracje. Do kompletu jest też poduszka motylek i kocyk, który zostawiłam bez ocieplenia, bo w końcu to będzie raczej początek maja, więc sam kocyk minky+bawełna raczej starczy.
20190117_211357.jpeg
20190117_205944.jpeg
20190117_211427.jpeg

reklama
@Ags8620 wow!! Ale to piękne! Zdolna jesteś mega że takie cudo ci wyszło!! :) super super super :)
Dziękuję bardzo [emoji8] Zawsze chciałam się nauczyć szyć, mam krawiectwo w DNA haha babcia i chrzestna były krwacowymi. Próbowałam na starej maszynie od mamy, ale tylko się zniechęciłam, bo mama o nią nigdy nie dbała i ciągle się teraz psuła, aż w końcu całkiem rozpadła. Teraz dostałam pod choinkę wymarzoną, ukochaną maszynę i przepadłam.. w planach już są dresy dla syna, sukienki dla Ewci, pościele, zasłonki hahah oszalałam [emoji38] Jednak fajne takie uczucie, że dzieci będą nosić coś co sama zrobiłam. Do tej pory robiłam zabawki na szydełku, też frajda ogromna jak się synek czy inne dzieci cieszyły na te moje dziergadełka.

To czwarta rzecz jaką uszyłam w życiu, nie jest idealny, ale tak się cieszę, że już niedługo będzie w nim leżała moja kruszynka [emoji173] Pewnie jak każda księżniczka będzie kochała jednorożce [emoji882], będą one motywem na ścianie w pokoju i jako dekoracje. Do kompletu jest też poduszka motylek i kocyk, który zostawiłam bez ocieplenia, bo w końcu to będzie raczej początek maja, więc sam kocyk minky+bawełna raczej starczy. Zobacz załącznik 934505Zobacz załącznik 934506Zobacz załącznik 934511
Ale zdolniacha z Ciebie! :)

To czwarta rzecz jaką uszyłam w życiu, nie jest idealny, ale tak się cieszę, że już niedługo będzie w nim leżała moja kruszynka [emoji173] Pewnie jak każda księżniczka będzie kochała jednorożce [emoji882], będą one motywem na ścianie w pokoju i jako dekoracje. Do kompletu jest też poduszka motylek i kocyk, który zostawiłam bez ocieplenia, bo w końcu to będzie raczej początek maja, więc sam kocyk minky+bawełna raczej starczy. Zobacz załącznik 934505Zobacz załącznik 934506Zobacz załącznik 934511
piękne:D ja juz dorwalam kolezanke co robi takie cuda:D i czeka az sie zdecyduje ktory material:p

Z serii "Muszę się pochwalić"
emoji847.png

To czwarta rzecz jaką uszyłam w życiu, nie jest idealny, ale tak się cieszę, że już niedługo będzie w nim leżała moja kruszynka
emoji173.png
Pewnie jak każda księżniczka będzie kochała jednorożce
emoji882.png
, będą one motywem na ścianie w pokoju i jako dekoracje. Do kompletu jest też poduszka motylek i kocyk, który zostawiłam bez ocieplenia, bo w końcu to będzie raczej początek maja, więc sam kocyk minky+bawełna raczej starczy. Zobacz załącznik 934505Zobacz załącznik 934506Zobacz załącznik 934511
Śliczne! Kurde, jakby chciała umieć takie rzeczy robić.. zazdroszczę.
Moja babcia miała maszynę do szycia, robiła na drutach, szydełku.. zawsze papcie nam robiła, sweterki.. Ale zmarła jak byłam mała i nie zdążyłam się niczego nauczyć. Może kiedyś zapiszę się do jakiegoś koła gospodyń i tam uda mi się nauczyć :-D

reklama
@Ags8620 w sumie dałaś mi teraz niezły pomysł, bo piętro niżej teściowa mieszka i jest krawcowa :D tylko powiedz mi gdzie kupiłaś te materiały i wypełnienie ;) może uda mi się ją przekonać na prezent dla wnuczki :)

Do góry