reklama
@Nikooś to już syndrom wicia gniazda Ci się włączył? My mieliśmy malować na wiosnę, ale z takim wielkim brzucholem to chyba nie bardzo.
Obudziłam się z bólem gardła i wodnistym katarem. Zaraziłam się od młodszego. Spieram się z mężem bo teściowa przyjeżdża a nie wie o ciąży. Przecież nie będę paradowała cały tydzień z tym wielkim brzucholem i udawała,że się najadłam śliwek...
Rossiczka ja w koncu zaczelam w miare spac pierwszy raz od 4.5 roku, a od maja powtórka o której kładziesz spać?Ja nie rozumiem po co te dzieci wstają jak mogą spać ile chcą ;-)
Obudziłam się z bólem gardła i wodnistym katarem. Zaraziłam się od młodszego. Spieram się z mężem bo teściowa przyjeżdża a nie wie o ciąży. Przecież nie będę paradowała cały tydzień z tym wielkim brzucholem i udawała,że się najadłam śliwek...
mag_dzik
Fanka BB :)
U mnie ze spaniem zawsze bylo kiepsko no moze jak byl malutki to zjadl i spal ;-) ale im starszy tym gorzej. Teraz chodzi wczesniej spac to i rano wstaje szybciej ale mi to akurat pasuje. Wole miec wieczor dla siebie jak dzieci spia, a w tygodniu rano wstajemy bo jezdzi do przedszkola ;-)
Nikooś
@Safija musieliśmy odmalować ściany bo biale, mieliśmy psa który opierał się o ściany, a szwagierka co przychodziła z młodym to tez ten każda ściana jego, nawet gulasz miałam na ścianie. Nic nie mowie o długopisach.
A kupowaliśmy tez trochę nowych mebli i stwierdziliśmy ze pomalujemy teraz [emoji4]
A kupowaliśmy tez trochę nowych mebli i stwierdziliśmy ze pomalujemy teraz [emoji4]
Hej.
Ja jeszcze w łóżku. Noce mam ostatnio średnie. P obudził mnie na śniadanie, zjadlam i się polozylam zas do łóżka.
P pojechał na mecz. Podziwiam że tak zimno a jemu się chce grać no ale coz jego sprawa.
Niedługo przyjadą moi rodzice przywioza Marike bo zabrali ja na weekend.
Ja jeszcze w łóżku. Noce mam ostatnio średnie. P obudził mnie na śniadanie, zjadlam i się polozylam zas do łóżka.
P pojechał na mecz. Podziwiam że tak zimno a jemu się chce grać no ale coz jego sprawa.
Niedługo przyjadą moi rodzice przywioza Marike bo zabrali ja na weekend.
kredkaczarna
Dziewczyny podczytuje was zawsze po kilka set stron przy dwojce malych dzieci ciezko znalezc czas zeby byc na biezaco. Pozdrawiam was wszystkie. Trzymam kciuki za wizyty, my mamy za tydzien w poniedzialek. A dzis mamy 15tc
Night&Day
Ja też planuje malowanie wiosna- i sypialni- bo zamieszka tam kolejny lokator I pokoju synka- we wrześniu zaczyna szkołę i trzeba muvtroszke pozmieniać. Kiedy się urodził nie malowalismy jego pokoju na niebiesko. Oprócz jednej ściany- brazowej- reszta jest biała- tylko w jednym miejscu mąż namalował drzewo.Do dziś ma białe mebelki w kształcie domków ze swoim imieniem . Tak jak @Rossiczka uważam, że nie trzeba mając dziewczynkę tworzyć różowego swoata- tak mając chłopca- tworzyć niebieskiego Mój brat ma dwie córki i nawet pierwsze kombinezony dziewczynki miały czarne z aplikacjami - róż zaczal dominować kiedy poszły do przedszkola i rodzice musieli zaakceptować świat księżniczek ale najpierw wprowadzili swoje kolory
reklama
Fajnie, że macie warunki mieszkaniowe na osobny pokój dla maleństwa. My mamy 3 pokojowe mieszkanie. Do 2 lat mały będzie w sypialni z nami a potem z braćmi. Jeśli oczywiście ten siusiak z usg prenat.nie zamieni się w dziewczynkę ☺ lekarka dała na to 10% szans