Franka84 nie byłam.spuchnieta, strasznie wspolczuje kobieta które pod koniec ciazy puchna. Dziękuję kochana, ja chyba poprosru przyzwyczaiłam się do swoich 50 kg i niby chciałam przytyć a jak już przytylam to czulam się źle w swoim ciele. Już pomijając że po wcześniejszych ciazsch jestem cała w rozstepach;(
reklama
Nikooś
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja w sumie przyszłam życzyć wam miłej nocy, bo jestem tak zajechana jak nie pamietam czy kiedyś byłam.
Wymalowalismy mieszkanie, sprzątałam, poskladalam pare drobiazgów ale mebli się nie udało. Jutro będziemy się z tym męczyć.
Widziałam przelotem piękne krokodylki [emoji4]
I uciekam, dobranoc [emoji173]️
Wymalowalismy mieszkanie, sprzątałam, poskladalam pare drobiazgów ale mebli się nie udało. Jutro będziemy się z tym męczyć.
Widziałam przelotem piękne krokodylki [emoji4]
I uciekam, dobranoc [emoji173]️
Gosik880
Dziewczyny! Od dwóch dni czuję ruchy i to bardzo wyraźnie Mała pływa jak szalona, wierci się strasznie Jakie to cudowne uczucie
@Violett świetnie wyglądasz i masz super figurę !
Ja początkowo ważyłam 55kg ale już przytyłam 3 kg, chociaż wcale togo nie czuję. Brzucha nie mam dużego ale mama mówi, że tyłek mi urósł
@Safija Cudowne krokodyle Czemu podobają mi się ciuszki pasujące bardziej dla chłopców?
@Violett świetnie wyglądasz i masz super figurę !
Ja początkowo ważyłam 55kg ale już przytyłam 3 kg, chociaż wcale togo nie czuję. Brzucha nie mam dużego ale mama mówi, że tyłek mi urósł
Kobiety w walce o dziecko są w stanie znieść bardzo wiele i to jest niesamowite. Czasem same nie zdają sobie sprawy jakie są silne. Mam kuzynkę, która starała się 10 lat. 2 lata temu urodziła zdrowego synka Podziwiam ją za determinację. Nie odpuściła i doczekała się swojego cudu. Marzenia się spełniają trzeba tylko w nie uwierzyćTo zdjęcie o który mówisz genialnie pokazuje walkę kobiet ile są w stanie zrobić dla swojego maleństwa. Też to kiedyś widziałam i łzy mi poleciały.... Ze swoich strzykawek mogłabym zrobić to samo gdybym ich nie wyrzucala.... Ale dla dziecka zrobię wszystko
U mnie wszystko zależy od dnia. Czasem mam ochotę już lecieć do sklepu, buszować w tych ślicznych dziecięcych ubrankach i kupować, kupować... ale jednak jest jakaś blokada w głowie. Są dni, że boję się nawet oglądać rzeczy dla dzieci w internecie. Myślę, że wyprawkę zacznę kompletować najwcześniej w lutym.Moje koleżanki z pracy śmieją się ze będę zamawiać z porodówki i w sumie jest to możliwe
Dzis w mieście obok są targi dla dzieci a w Szczecinie jakaś wyprzedaż wózków z tego roku i co? I nic, stchórzyłam a miałam jechać pooglądać tylko.
Na tym wątku wszystkie limity smutku i tragedii zostały wyczerpane, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze! :* Takie wodniste upławy po globulkach to normalka, sama tego doświadczyłam. Nie mogłam nadążyć ze zmienianiem wkładek.Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w tym tygodniu. Ja mam wizytę w środę na 18... nie wiem jak wytrzymam :/ codziennie popadam w większa paranoje, że coś się dzieje... jeszcze ostatnio dopadła mnie infekcja i dostałam globulki, wczoraj aplikowałam ostatnią, i normalnie nawet z wkładka mi nie pomogła... już oczywiście schiza że to wody się sączązwariuje
@Safija Cudowne krokodyle Czemu podobają mi się ciuszki pasujące bardziej dla chłopców?
Rossiczka
Moderatorka
Gosik 880 mi też się bardziej ubranka dla chłopców podobają. A tutaj chyba znowu będę musiała szukać wśród różowych regałów broń boże różowych ubrań ;-)
Sechmet ja mam kilka z new look ciazowek zamówionych na zalando i bardzo je lubię :-)
Miłego dnia Dziewczyny, ja od godziny bawię się z,Helenka
Sechmet ja mam kilka z new look ciazowek zamówionych na zalando i bardzo je lubię :-)
Miłego dnia Dziewczyny, ja od godziny bawię się z,Helenka
Night&Day
Hej - dobija mnie te smarkania nocne :/- czy któraś tak jeszcze ma?- mam katar od 2,,
3 W nocy do góra rano...Do tego synek zaczyna chorować A i mnie gardło pobolewa - no i jeszcze to powtórkowe wyniki na które muszę czekać do wtorku...masakra...A miałam w tej cis,y się nie denerwować...Miłej niedzieli .P.S. @Rossiczka mój synek wstawało około 4 :30 więc znam ten ból
3 W nocy do góra rano...Do tego synek zaczyna chorować A i mnie gardło pobolewa - no i jeszcze to powtórkowe wyniki na które muszę czekać do wtorku...masakra...A miałam w tej cis,y się nie denerwować...Miłej niedzieli .P.S. @Rossiczka mój synek wstawało około 4 :30 więc znam ten ból
reklama
Night&Day
I żebyśmy my nie zapominali , że też mamy małe dzieci - mój synek zaczął spać "normalnie" mają ponad 3 lata...Jesli bedzie powtórka z rozrywki to strzelam sobie w łebJa nie rozumiem po co te dzieci wstają jak mogą spać ile chcą ;-)
Ostatnia edycja: