reklama
Gosik880
Fanka BB :)
Słyszałam, że dziewczynki lubią się na usg po czasie zamieniać w chłopców ale żeby na odwrótMi jeden powiedzial ze bedzie synek, a drugi ze corka, wiec dalej nic nie wiem
Ja się strasznie cieszę z dziewczynki, mąż chyba jeszcze bardziej Początkowo przeczuwałam, że będzie chłopak hehe taki właśnie mam zerowy instynkt
Myślałam, że faceci zawsze wolą mieć synówTeż czuje że mój się nie pomylił choć dla męża wolałabym żeby tym razem popełnił błąd
Night&Day
A ten do którego chodzisz kogo zobaczył?Mi jeden powiedzial ze bedzie synek, a drugi ze corka, wiec dalej nic nie wiem [emoji16]
Night&Day
Mój jest z tych, którzy chcą córkę do tulenia i pewnie mu się marzy że będzie jej księciem na białym koniu...choć przez chwilę - kiedy na połówowym dowiedział się że będzie syn- wyszedł obrażony i nie odzywał się do mnie do końca dnia - A kiedy się urodził pokochał synka ogromnieSłyszałam, że dziewczynki lubią się na usg po czasie zamieniać w chłopców ale żeby na odwrót
Ja się strasznie cieszę z dziewczynki, mąż chyba jeszcze bardziej Początkowo przeczuwałam, że będzie chłopak hehe taki właśnie mam zerowy instynkt
Myślałam, że faceci zawsze wolą mieć synów
roki_1991
Hihi [emoji23] Sprawilas, że dziś pierwszy raz się uśmiechnęłam. A mam taki zły dzień, bardzo kluje i boli mnie po bokach brzucha, na wysokości jajników. Nie mogę się wyprostować przy chodzeniu [emoji17] Mam nadzieję, że to przejściowe bóle związane z rozciąganiem macicy. Kurczę mi to zawsze coś dolega gdy zbliża się weekend [emoji26]
Znam to... Też miałam tak na początku że co piątek lub sobota coś było nie tak....
Mój jest z tych, którzy chcą córkę do tulenia i pewnie mu się marzy że będzie jej księciem na białym koniu...choć przez chwilę - kiedy na połówowym dowiedział się że będzie syn- wyszedł obrażony i nie odzywał się do mnie do końca dnia - A kiedy się urodził pokochał synka ogromnie
Jakby to była twoja wina przecież płeć to jego wina
Ja mam dalej pół na pół, choć na prenatalnych bardziej dziewczynka i moja gin mówi że raczej tak, ale w sumie wiem że coś jeszcze może urośnac
Maaaadzik84
Ja caly czas mowie w formie meskiej chociaz plci nie znam, jak mi powiedza ze dziewczynka to sie zdziwie
Ja tez tak robię
reklama
Night&Day
Mnie na prenatalnych lekarka powiedziała że nie zajmujemy się na tych badaniach płcią :/- więc zostało mi jak narazie 80% przypuszczen mojego ginekologa - mam nadzieję że na następnej wizycie 26-tego potwierdzi wszystko na 100 %Znam to... Też miałam tak na początku że co piątek lub sobota coś było nie tak....
Jakby to była twoja wina przecież płeć to jego wina
Ja mam dalej pół na pół, choć na prenatalnych bardziej dziewczynka i moja gin mówi że raczej tak, ale w sumie wiem że coś jeszcze może urośnac