Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny chyba muszę się pochwalić podejrzewam ze mdłości mnie już opuściły od kilku dni nic a nic. Jeszcze jakbym przestała być tak śpiąca to wracam do żywych
Jeszcze 3 godziny w pracy i 2 dni luzu w getrach i dresach hurra
wspolczuje, mnie czasem jeszcze dzwiga, ale bez,wymiotowJeny Dziewczyny, a mi znowu powróciły wymioty ciążowe.... Oszaleć można
teraz zaproszenia poszły do pierwszej grupy, niedługo beda kolejne zaproszenia rozsyłane. Więc trochę cierpliwościA czy ja też mogę dostać zaproszenie do forum zamkniętego?
No 3 dni luzu w getrach i dresach Też odliczam do 15
O no to klops. Chociaż ja po cichutku cieszę się, że nie odwołali wizyt u specjalistów, bo właśnie na poniedziałek miałam umówioną wizytęJa tylko 2 ( niech żyje służba zdrowia) :€[emoji4][emoji4]