reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Gooskaw to nie jest ryzyko ktore wymaga robienia dodatkowych badan. Dziwne ze pisza o amino i nifty.
Ja poprzednio mialam wpis ze ryzyko jest mniejsze niz 1:300 i
oznacza to ze nie jestem w grupie ryzyka dla ktorej dodatkowe badania inwazyjne sa wskazane.

Hej
Co do zamkniętego jak będzie to będzie też będę pisać. My z lipcowkami z 09 mamy na fb grupę zamknięta i tam sobie piszemy,ale najpierw bardzo długo byłyśmy na bb i później dopiero przenioslysmy się na fb.
@kari21 trzymam kciuki
@mag_dzik tez identycznie ostanio myślałam po drugim usg genetycznym po co mi było jak pierwsze było ok. Wszystko będzie ok.
Mnie dziś cały dzień boli głowa jaks porażka.

Gooskaw nie robilam dodatkowych badan bo i moj prowadzacy i jeszcze jeden lekarz mowili ze nie jest to wymagane. Bo nie jestem w grupie ryzyka. Kolejnym zalecanym badaniem bylo usg miedzy 18-23 tyg ciazy.

Udało mi się drzemnac, od 13 jakoś do 17, ale chetnie poszłabym dalej spac

@kari21 kochana! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Proszę odezwij się [emoji22]

Jakiś taki do dupy ten dzień :/

reklama
Do góry