reklama
Zmijka25
Fanka BB :)
Smile, pappa to tylko statystyka, na pewno wszystko będzie dobrze, nie stresuj dzidziusia! Ściskam mocno!Nic mi nie chcieli przez telefon powiedzieć badanie miałam w zeszły czwartek wiec dopiero teraz dostali wyniki... tego się najbardziej bałam ... ze powiem wszystkim o ciąży i coś się stanie *****
Ja idę jutro na pappe, trzymajcie kciuki..
Ja ostatnio czytałam na fb mamaginekolog o tescie pappa i duzo kobiet pisało że np usg wyszło ok a test wyszedł źle a potem okazało się ze dziecko jest zdrowe. Ja chyba aż tak bym nie wierzyła w ten test. Wiem ze dużo kobiet go robi ale też wyniki nie są tak jak by prawdziwe. Akurat ja nie będę robiła testu tylko usg prenatalne. Po co się denerwowac skoro wyniki w tescie mogą wyjść falszywe.
Smile nie martw się napewno wszystko jest w porzadku. Ja trzymam kciuki żeby było ok [emoji8]
Smile nie martw się napewno wszystko jest w porzadku. Ja trzymam kciuki żeby było ok [emoji8]
Smile powiem Ci szczerze, ze wlasnie dlatego nie chciałam ribic pappa, ale robilam bo byl darmowy w komplecie z usg. Moja kolezanka miala taka sytuacje, ze usg wszystko oki, a w pappa wyszlo zwiekszone ryzyko niz wczesniej z usg, cala ciaze myslala, stresowala sie, a wszystko bylo dobrze z dzieckiem. Sprobuj sue uspokic chociaz wyobrazam sobie co przezywasz.Dzięki dziewczyny. Wiem że nie powinnam panikować bo nic konkretnego nie wiem, ale hormony dają popalić i nie umiem nad tym zapanować usg wyszło dobrze... zwariuje do jutra do tej 15...
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Smile bedzie wszystko dobrze na pewno. Wiem co czujesz bo mialam to samo w kwietniu z tym ze u mnie wyniki byly bardzo zle bo 1:5 i powiedzieli mi to przez telefon. Wierze ze u ciebie jest wszystko ok.
Dziewczynki na spadam na jakis czas z forum trzymam kciuki za was wszystkie buziaki.
Dziewczynki na spadam na jakis czas z forum trzymam kciuki za was wszystkie buziaki.
A ja mam pytanie dot. troche innego badania. Lekarz nas namawia na płatne badanie (1900 zł!) z krwi. Sugeruje, że pappa nic nie daje i namawia na inne. Tylko ja mam nieodparte wrażenie, że on raczej chce trochę zarobić. Ale mimo wszystko zaczęłam sie martwić...
reklama
Marta94
Zaangażowana w BB
A ja mam pytanie dot. troche innego badania. Lekarz nas namawia na płatne badanie (1900 zł!) z krwi. Sugeruje, że pappa nic nie daje i namawia na inne. Tylko ja mam nieodparte wrażenie, że on raczej chce trochę zarobić. Ale mimo wszystko zaczęłam sie martwić...
Ja mieszkam za granica i u nas takie badanie to podstawa innych się nie wykonuje oprócz usg z tego co wiem w Polsce jest drogie u nas jest praktycznie bezpłatne kilka Euro kosztuje.