reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Gooskaw detektorem nie mozesz znalezc?

Moj brzuch wieczorem jest juz taki typowo ciazowy, strasznie sie ciesze, bo w pierwszej ciazy byl taki w 7 miesiacu [emoji4]

Tort wyszedl chyba, zrobilam biszkopt i krem malo slodki, zeby smaki sie przegryzly, biszkopt przelozylam kremem i malinami. Skonczylam o polnocy. Ale zeby nie bylo, tak jak mowilam pierwszy raz zamiast bitej smietany wyszlo mi maslo [emoji23] tu nie ma smietany 36, objezdzilam wszystkie sklepy, nie wiem, moze to tylko taka typowo polska?
Efekt taki:
Zobacz załącznik 910285

Z mniej przyjemnych rzeczy jak synek wstanie jedziemy do lekarza. Nie wiem czy przespalam pol h ciagiem, tak plakal, rzucal sie. Ma goraczke, ale nie kaszlal, cos czuje ze znowu uszy. Jak zawsze urlop=zapalenie uszka. Maz sie smieje, ze nie mozemy mu mowic, ze gdzies jedziemy, to moze nie bedzie chorowal [emoji4]

Odezwe sie pozniej po imprezce, bo ma przyjsc kilka osob (w tym meza szefowa- sama sie wprosila, ale to najlepsza szefowa na swiecie, niesamowita kobieta, wiec glupio bylo odmowic).

Piękny tort,aż się by chciało zjeść :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Jak samopoczucie wasze? Ja zauważyłam u siebie powtarzająca sie sytuacje zaczyna mnie mulić codziennie od około 9 do 13, potem popołudniami czasem mam ochotę zwymiotować a nie sie tak męczyć :(

My po usg. Wszystko idealnie a lekarka typuje dziewczynkę. [emoji5] Wiadomo, że nie ma się co nastawiać ale mam nadzieje, że się nie myli. Byłoby idealnie choć tatuś się nastawia na drugiego chłopaka a już o Olku nie wspomnę.
Zdjęcia wstawiłam w wątku wizytowym.
Badanie miałam bardzo długie i szczegółowe bo lekarka testowała nowy sprzęt także mieliśmy szczęście.

U mnie samopoczucie dziś kiepskie ale to chyba z nerwów.

Musisz szukać bardzo nisko, tuż na spojeniem łonowym :) ja na usg czułam jak mi wręcz po tej kości jeździł. Będzie dobrze, trzymam kciuki :) o której wizyta??
O 14.30. Po kosci nie jezdzilam. Nie wpadlabym na to :o jakos spokojna jestem ze maluch ma sie dobrze, to raczej ja jestem nieogarem :p dam znac po :)
Jakims wielkim grubciem to nie jestem bo mam 80kg no ale do chudzinek naszych tutaj to mi daaalekoooo :-)

My po usg. Wszystko idealnie a lekarka typuje dziewczynkę. [emoji5] Wiadomo, że nie ma się co nastawiać ale mam nadzieje, że się nie myli. Byłoby idealnie choć tatuś się nastawia na drugiego chłopaka a już o Olku nie wspomnę.
Zdjęcia wstawiłam w wątku wizytowym.
Badanie miałam bardzo długie i szczegółowe bo lekarka testowała nowy sprzęt także mieliśmy szczęście.

U mnie samopoczucie dziś kiepskie ale to chyba z nerwów.

Super wieści :) Cieszę się ze wszystko ok. Oby jeszcze samopoczucie ci się poprawiło :yes:

Kari21 co się dzieje? Źle wspomnienia wracają? Za ile do lekarza idziesz? Pisz wygadać się, nam to nie przeszkadza [emoji8]

Sonia [emoji173]

Gosia ja wylatuje serduszko już wyżej niż sama kość lonowa. Ja mam cięcie cesarskie i zdecydowanie nad szukam.

Hej! Mnie też zaczęło mulić ale wieczorami.. Wczoraj dwa razy aż się podniosłam do toalety ale na szczęście mi przeszło. Za to głowa mnie boli jak cholera, nie mogłam się z poduszki podnieść i nie poszłam do pracy :/ siedzę w open space i jest bardzo głośno co tylko zwiększa ból głowy więc uznałam że raczej mi nie przejdzie i idę do lekarza po l4.
A wy dziewczyny pracujecie? Bo ja mam trochę wyrzuty że znowu odpuszczam...

reklama
Do góry