reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dostalam smsa, ze jutro mam wizyte u ginekologa. Zupełnie się jej nie spodziewałam więc się niezmiernie cieszę. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok [emoji4]
Super bede trzymac kciuki koniecznie daj znac.
My wlasnie wrocilismy z urlopu i jutro powrot do pracy a strasznie mj sie nie chce do tego ta pogoda

Dziewczyny, a macie problemy z krwawieniami z nosa?
Mi właśnie przed chwilą poleciała krew z nosa, wczoraj też mniej więcej o tej samej porze. Wcześniej w czasie ciąży zdarzyło mi się to też kilka razy. Nie są to jakieś nie wiadomo jakie krwotoki. Po prostu jedna dziurka (zawsze ta sama) wypełnia się cała krwią i muszę ścisnąć kilka razy żeby przestała lecieć. Morfologie miałam w normie.

Ja jutro wizytuję. Trochę zaczynam mieć stresa. Co prawda serduszko się pojawiło, beta ładnie rosnie, jestem obstawiona lekami, ale jednak zarodek trochę słabo ostatnio urósł. No, ale zobaczymy jutro [emoji6] Jestem dobrej myśli!

Porcelana ja nigdy nie mialam takich problemow, ale przyjaciolka miala krwotoki z nosa niemal przez cala ciaze. Lekarz kazal jej brac witamine c, nie pamietam dokladnie. Ktory jestes tc? Trzymam kciuki za jutro, tez chcialabym juz uslyszec serduszko

reklama
Porcelana ja nigdy nie mialam takich problemow, ale przyjaciolka miala krwotoki z nosa niemal przez cala ciaze. Lekarz kazal jej brac witamine c, nie pamietam dokladnie. Ktory jestes tc? Trzymam kciuki za jutro, tez chcialabym juz uslyszec serduszko
Jutro będzie 9 tydzień i 3 dzień.

Jeżeli mogę Was uspokoić, to na pierwszą wizytę pojechałam w 7 tygodniu i 3 dniu i nie było jeszcze serduszka. Przeraziłam się, bo w poprzedniej ciąży serduszko się nie pojawiło wcale. Tydzień później już ładnie pulsowało [emoji5]

Do góry