reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ann u nas odpada wozek podwojny, bo po pierwsze Marceli nie chce za bardzo siedziec w wozku, a po drugie, my mamy domek postawiony na gorze, nie ma szans zeby wejsc pod nia z podwojnym ciezarem, jak teraz z pojedynczym ledwo daje rade. To dla mnie okromny minus tego miejsca...

reklama
Hejka wszystkim :-)
czy waszym zdaniem pierwsza wizyta na koniec 8 tc to nie jest za późno?
Moja Pani ginekolog nie miała wcześniejszego terminu niestety i zastanawiam sie czy szukac innego lekarza czy spokojnie czekać te 3 tyg

Elwira1234 jak dasz rade wytrzymac to spokojnie 8tc nie jest poznym, pierwsza wizyte trzeba miec do 10tyg aby otrzymac becikowe. A w 8tc na pewno zobaczysz juz bijace serduszko :-)

O boszszszsz zazdraszczam :D wczoraj pochwaliłam łobuza że lepiej śpi, to dzisiaj zafundował nam imprezkę. Od 23 do 2 nie spał
emoji55.png
emoji379.png
z dziećmi to już tak jest, tylko się coś pochwali od razu
Wróciłam właśnie i maja mieć wyniki na komputerze już dzisiaj Ok 17, więc jutro rano spokojnie powinny mi to wydrukować, tylko do kartotek trafia to dopiero o 13, także cieszę się bardzo [emoji4] możecie trzymać kciuki żeby jutro było wszystko Oki, a ja postaram się odezwać od razu po wizycie
trzymam mocno kciuki, będzie dobrze

@justjestem ja też bym się nie zdecydował a na podwójny wózek. Nie czuje potrzeby. My mieszkamy na przedmieściu i tam też są wzniesienia. Czas mi ledwo wchodzę z Nikosiem i też dlatego wole chodzić bez wózka [emoji57] zresztą mój wózek mało zwrotny.

@elwira1234 mi się wydaje, że to dobry czas na wizytę. Jeśli nie masz skomplikowanej przeszłości ciążowej i jesteś taka cierpliwa to jak najbardziej.
Ja mimo dwóch poronien byłam dopiero na początku 8tc i bylo piękne serduszko

@Skakanka90 to chyba już można grayulowac [emoji5]

Ja miałam dziś jakiś mega kryzys. Nie mogę ogarnąć chłopaków czasami. Jak obaj mi krzyczą bo chcą np przynieść ten sam karton z sokiem, albo stanąć na tym samym krzeselku w kuchni, albo obaj krzyczą z różnych powodow w tym samym czasie, a ja nie mogę zapanować nad żadnym z nich. O matko jestem przerażona jak ja to z 3 ogarnę [emoji24]
Anieok pociesz mnie [emoji22] może któraś ma więcej dzieci i powie mi, że to minie?

I jeszcze zjadłabym ciasto z kremem, a nie mam takiego w domu [emoji24][emoji24]

reklama
Do góry