reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@zniewolony będę trzymała kciuki za twoje małe serduszko, głowa do góry musi być dobrze [emoji4]

@anieok jak się czujesz? @justjestem wzięłaś w końcu te leki?

Ja jutro rano jadę na wizytę. Biorę młodego ze sobą, niech obejrzy siostrę (mam nadzieję [emoji3])

reklama
@zniewolony będę trzymała kciuki za twoje małe serduszko, głowa do góry musi być dobrze [emoji4]

@anieok jak się czujesz? @justjestem wzięłaś w końcu te leki?

Ja jutro rano jadę na wizytę. Biorę młodego ze sobą, niech obejrzy siostrę (mam nadzieję [emoji3])
Hej.
Ann czuje się ok. Z objawów ciazowych Mdłości mam tylko chwilami jak jestem głodna. Myślę że jeśli jest wszystko ok to mdłości takie konkretne pojawią sie gdzieś w przyszłym tygodniu. Podbrzusze mnoe boli ostatnio mocno głównie w pachwinach. Piersi sa wrażliwe, ale nic co by było dla mnie jakieś uciążliwe. W piątek mój gin wraca z urlopu to będę dzwonić i umawiać się na wizyte.

Jak tam u was dziewczyny jak się czujecie?

Ja wam odrazu musze napisać że w weekendy mnie tutaj nie będzie. W naszym domu panuje zasada weekend dla rodziny i nie korzystamy wtedy z telefonow tabletow ani komputerow.

Hej! Dzisiejszy test chyba mówi sam za siebie:

Jedziemy zaraz na betę to potwierdzić, trzymajcie kciuki. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej! Dzisiejszy test chyba mówi sam za siebie:
Zobacz załącznik 898859
Jedziemy zaraz na betę to potwierdzić, trzymajcie kciuki. :)
Gratulacje :)
Dziewczyny ja w poprzedniej ciazy czulam sie fatalnie nudnosci zmeczenie okropne a teraz moge gory przenosic, jak narazie zadnych obiawow z wyjatkiem porannego ssania w zoladku i sygnalu ze szybko trzeba cos zjesc i czestego sikania :D

Mój gin jest na urlopie wraca w piątek wtedy się umówię, zapowiedział mi juz ze wizyty na październik juz umawia wiec bede w okolicy 8-9tydzien pewnie

@anieok to super zasada. A zastanawiałam się gdzie się podziałas. Ja na pewno też będę zaglądałam mniej niż przy 1 i 2 dziecku. Ale to normalne. Czasu mnie na wszystko. W październiku Nikodem do przedszkola więc muszę się skupić na niemieckim w tym czasie.
Ja wczoraj miałam napad na jedzenie, miałam ochotę zjeść wszystko. Aż mnie już wieczorem brzuch bolał. Najbardziej mam na jabłka chęci.
Ale zazwyczaj to nie mam ochoty nic przełknąć. Były dni, że na śniadanie czy kolację byłam wstanie zjeść kromkę z dżemem i nic co slodkie mi nie przechodzilo przez gardlo. Zmienia mi się codziennie [emoji848]

@Migdalove wierzę, że w tym cyklu się udało. Te testy nie mogą wszystkie kłamać. Czekam na wyniki bety!

reklama
Do góry