Gratulacje! Niech rośnie zdrowo dziewczynka ja się już nie mogę doczekać, 9 maja jestem zapisana na planowe przyjęcie do szpitala, mam nadzieję że jeszcze w piątek zrobią cięcieOd wczoraj jestem najszczęśliwszą pod słońcem mamusią ślicznej córeczki [emoji7][emoji173]
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i rady w tym pięknym, ale trudnym okresie oczekiwania na moją kruszynkę.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście już niedługo tuliły w ramionach swój największy skarb.
reklama
Franka84
Fanka BB :)
To też juz tuż - tuż Ja mam termin na 18tego, ale liczę że córka nie będzie chciała tyle czekać. Powodzenia!Gratulacje! Niech rośnie zdrowo dziewczynka ja się już nie mogę doczekać, 9 maja jestem zapisana na planowe przyjęcie do szpitala, mam nadzieję że jeszcze w piątek zrobią cięcie
SylwiaHelena
Zaciekawiona BB
SylwiaHelena
Zaciekawiona BB
Oj, ja to mam termin na 29 mają dopiero. Ale jestem już po 2 CC, przy poprzedniej ciąży blizna się rozchodziła i zrobili CC 37t 1d, do tego mam cukrzycę ciążową więc wywiad obciążony. Co tego jestem już po pobycie na patologii ok.33tc dostałam sterydy na plucka, mały waży już jakies 3350g więc raczej już jest gotowy. 9 maja idę dopiero do szpitala się położyć i tam mi wyznaczą termin ale chciałbym jak najszybciej bo w sumie po co czekać i kusić los...@Ola_Sz89 ile dni wcześniej masz zaplanowane cc? U mnie termin porodu na 17.05, a mam mieć cc i dopiero jutro się dowiem kiedy będę miała.
Czesc dziewczyny,
Zdecydowałam się pojechać do szpitala dzisiaj,dwa dni przed planowanym przyjęciem, bo skurcze zaczęły być silniejsze i ciągnęła mnie przy tym blizna. Poza tym straszne bóle krzyża jak przy miesiaczce. W każdym razie wzięli mnie prawie prosto na salę i jestem już po CC młody dostał 10/10 i wazy 3320 g. Niestety z racji problemow z utrzymaniem temperatury ciała plus że uważany jest za wcześniaka 36t i 6d ( zabrakło dnia ) leży w inkubatorze i dostanę go może dopiero jutro chociaż moge sobie odpocząć to jednak brakuje go zdążyłam tylko pogłaskać i pocałować na sali operacyjnej .
W każdym razie życzę Wam dziewczyny powodzenia i trzymam kciuki!
Zdecydowałam się pojechać do szpitala dzisiaj,dwa dni przed planowanym przyjęciem, bo skurcze zaczęły być silniejsze i ciągnęła mnie przy tym blizna. Poza tym straszne bóle krzyża jak przy miesiaczce. W każdym razie wzięli mnie prawie prosto na salę i jestem już po CC młody dostał 10/10 i wazy 3320 g. Niestety z racji problemow z utrzymaniem temperatury ciała plus że uważany jest za wcześniaka 36t i 6d ( zabrakło dnia ) leży w inkubatorze i dostanę go może dopiero jutro chociaż moge sobie odpocząć to jednak brakuje go zdążyłam tylko pogłaskać i pocałować na sali operacyjnej .
Franka84
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,
Gratulacje! Za chwilę będziecie razem. Głowa do góry a Ty odpoczywaj bo musisz mieć siły Serdeczne gratulacje! Ja jeszcze w dwupaku, ale mam nadzieję, że już niebawem.
SylwiaHelena
Zaciekawiona BB
Dziękuję trzymam kciuki, daj znać po wszystkim@Ola_Sz89 gratulacje! Trzymajcie się ciepło i niech chłopak zdrowo rośnie! My też jeszcze w dwupaku, ale po niedzieli mam termin cc.
reklama
SylwiaHelena
Zaciekawiona BB
My już z Malutką od kilku dni w domu. Urodziła się 14 maja przez cc.