reklama
AnnaDd88
Fanka BB :)
ja wizyta dopiero za dwa tyg.. ruchy dzidzi czuje delikatne ale tez nie caly czas) np.mialam przerwe ze jeden dzien nie czulam ale w panike nie wpadalam.. a czuc zaczelam dopiero tydzien temu wiec i tak sie ciesze. trzeba byc dobrej mysli ze wszystko jest ok).. zazdroszcze tym co juz wiedza jaka plec) u mnie póki co 50/50Hej. Ja miałam wczoraj wizytę, wszystko dobrze. Mała waży 286 g.
Jak tam dziewczyny z ruchami? Bo u mnie raz są, raz nie... Martwi mnie to oczywiście, chociaż lekarz na wizycie uspokajal mnie, że na tak wczesnym etapie to normalne.
gooskaw
Ja sie staram codziennie cwiczyc 30 min z pilka gimnatyczna :-) czasami mam zajawke na jazde na rowerku stajonarnym kolejne 30 min i zawsze jakis spacer 20 min sie znajdzie :-) ale codziennie jakies minimum 30 min ruchu mam. Polecam bo pozniej super samopoczucieKochane a jak u Was z aktywnoscia fizyczna ? w sensie robicie jakies cwiczenia, spacery itp??
reklama
Joasia M
@Joasia M Witaj. Nawet nie wiem co to jest ten rumień i że tak może zaszkodzić! Bardzo przykre..Współczuję.. I nie dziwię się, że teraz się martwisz lekami. Mój mąż też często ma problemy z uchem. Jak tylko coś zaczyna go boleć to zaraz mu daje taką mocno pachnącą roślinę do ucha. Cytrynke/geranium tak to nazywają. Czasami też zioła szwedzkie. Ale nie wiem czy w zaawansowanym bólu pomogą.
Zimowa ciąża jednak nie jest taka fajna jaką sobie myślałam. Te choróbska się plączą. Ja teraz chwilowo w formie, ale wcześniej przeziębienia, kataru, opryszczki..
A w jakim wieku masz synka i czy wiesz już ktoś teraz w brzuszku mieszka?
Geranium stosowałam... nie dało rady... laryngolog stwierdziła, że ucho dobrze się goi, ale mam zatkane, dlatego że jeszcze ta trąbka Eustachiusza jest opuchnięta... dziś zakupiłam te krople sinulan forte bo kobiety w ciąży mogą je stosować - tak jest w ulotce. Może to jakoś mi pomoże. Mój syn ma już 8 lat. Teraz też będzie synek mój mąż inaczej chyba nie umie hihi... Ale Olek bardzo się cieszy z brata.