reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ohh ja tez jakaś dzis jestem nie wiadomo jaka.. jakieś zawroty głowy mam dzis..
jeszcze ten cholerny katar mnie meczy ..
Byłam u lekarza to w sumie to co mi przepisała to to stosowałam wodę morska i takie krople nasivin które mogę stosować w ciąży.. tak to przebadała mnie i wszytsko ok tylko ten cholerny nos wrr..

reklama
Ech dziewczyny u mnie ciągle jakieś plagi egipskie, syn chyba ma bostonkę, idziemy dziś do lekarza, ale objawy się zgadzają, w żłobku panuje, jak się dziś dowiedziałam, więc na 99 procent to to.

@Katie_ no to możemy sobie przebić piątkę, bo mi też się ósemka wyżyna :sad: Na szczęście raz na jakiś czas poboli parę dni a potem kilka tygodni przerwy.
Pogoda nie pomaga w dobrym samopoczuciu, u nas od rana mży i strasznie ponuro jest.
Na szczęście póki co dzieci mam zdrowe bo sezon na choróbska już się rozpoczął :szok:

A to ja dziś fizycznie czuje się super :) bóle brzucha przeszły, ból pleców co był wczoraj w zasadzie też przeszedł, nawet pojechałam do pracy w teren na pomiar (poza tym że pracuje w piekarni to mam swoją firmę geodezyjna). Od razu inaczej się człowiek czuje jak się z domu wyjdzie :) tym bardziej że u mnie dziś piękne słońce i nie jest tak zimno :)
No i jak mam zajęcie to chociaż nie myślę o jutrzejszej wizycie ;)

Ja znowu się obudziłam ż bólem głowy, ale po śniadaniu przeszło. Poza tym czuje się normalnie. Synek coraz lepiej radzi sobie w przedszkolu. A za trochę ponad tydzień mam już wizytę. Jupi.

No mi sie udalo troche ogarnac i pranie zrobic polezalam obejrzalam 3 odcinki serialu i bol glowy przeszedł. U nas cudowna wiosenna pogoda i slonce jade po syna do przedszkola i pojedziemy na plac zabaw albo na jakis dluzszy spacer

Ja tez już wszystko ogarnęłam teraz pora na leżakowanie
Przywiozłam z Polski bigos więc bez gotowania się obejdzie [emoji16][emoji16]
Wybieramy się dziś z mężem poszukać grzybów może jeszcze coś sie uda uzbierać do suszenia.

Ja dziś tez mam dzień nijaki. Brzuch mnie troszkę pobolewa i wciąż lekko plamie ale już na brązowawo także chyba przejdzie. Głowa tez mnie boli za to apetyt do dopisuje mi ostatnio aż zbyt dobrze.
Byłam właśnie na rzęsach i oczywiście jak się położyłam tak wstać z tego łóżka nie mogłam tak mi mnie plecy napierniczaja no komedia. Zjadłam po drodze kebsa a teraz lecę do przedszkola po dzieciaka.
Mój Krzysiek ma teraz etap codziennych treningów na siłowni i diety także mam wolne od obiadów na długo! Niech chłop się koksi a ja jestem przeszczęśliwa bo my z Olkiem bardzo dogadujemy się w kwestii menu obiadowego [emoji6]

Hej dziewczyny;) widze, ze prawie kazda dzis jakies dolegliwości z rana, oby przeszły!
Ja zaprowadziłam dzis syna do przedszkola i potem polozylam sie na 3 godz. drzemke rekord jakiś. Szczerze to nie lubie drzemek bo jak wstaje to jestem taka kopnieta.
Dzis popołudniu ide na urodziny do szwagierki a potem mam wizyte. Chcialabym zeby lekarz podgladal plec, ale nie wiem czy u niego na usg cos zdola podglądać.
@Maaaadzik84 ja tez zmagam sie z polipem, ostatnio na szczescie prawie nie plamie, ale bywalo ze i krew plynela...

reklama
Cześć dziewczyny :)
Strasznie szkoda że większość z Was ma kiepski dzień. U mnie całkiem w porządku. Byłam na wizycie u lekarza, wcześniej spisałam sobie wszystkie pytania bo potem wychodzę z gabinetu i nie pytam o połowę nurtujących mnie rzeczy. Niestety nie udało mi się dowiedzieć czy w brzuszku jest chłopiec czy dziewczynka, bo dzidzia pięknie obróciła się plecami, ale najważniejsze że rozwija się prawidłowo :) powoli będę odstawiać duphaston i luteinę (tu może być przyczyna bóli głowy, które ostatnio miewam). Niestety dostałam antybiotyk bo w ostatnich wymazach wyszła bakteria. W związku z tym kolejna wizyta już za dwa tygodnie.
@soniafka zazdroszczę rzęs. Ja kiedyś próbowałam nosić i musiałam zrezygnować bo cały czas majstrowałam przy nich paluchami i nabawiłam się stanu zapalnego. Chodzę za to na paznokcie, ale mam zamiar zrezygnować jakoś w styczniu, bo potem boje się że może być problem z wygospodarowaniem czasu co trzy tygodnie. A dieta jak marzenie uwielbiam kebaba w Oslo, szczególnie w Bislet kebab house

Do góry