reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ohh ja tez jakaś dzis jestem nie wiadomo jaka.. jakieś zawroty głowy mam dzis..
jeszcze ten cholerny katar mnie meczy ..
Byłam u lekarza to w sumie to co mi przepisała to to stosowałam wodę morska i takie krople nasivin które mogę stosować w ciąży.. tak to przebadała mnie i wszytsko ok tylko ten cholerny nos wrr..

reklama
Ech dziewczyny u mnie ciągle jakieś plagi egipskie, syn chyba ma bostonkę, idziemy dziś do lekarza, ale objawy się zgadzają, w żłobku panuje, jak się dziś dowiedziałam, więc na 99 procent to to.

@Katie_ no to możemy sobie przebić piątkę, bo mi też się ósemka wyżyna :sad: Na szczęście raz na jakiś czas poboli parę dni a potem kilka tygodni przerwy.
Pogoda nie pomaga w dobrym samopoczuciu, u nas od rana mży i strasznie ponuro jest.
Na szczęście póki co dzieci mam zdrowe bo sezon na choróbska już się rozpoczął :szok:

A to ja dziś fizycznie czuje się super :) bóle brzucha przeszły, ból pleców co był wczoraj w zasadzie też przeszedł, nawet pojechałam do pracy w teren na pomiar (poza tym że pracuje w piekarni to mam swoją firmę geodezyjna). Od razu inaczej się człowiek czuje jak się z domu wyjdzie :) tym bardziej że u mnie dziś piękne słońce i nie jest tak zimno :)
No i jak mam zajęcie to chociaż nie myślę o jutrzejszej wizycie ;)

Ja znowu się obudziłam ż bólem głowy, ale po śniadaniu przeszło. Poza tym czuje się normalnie. Synek coraz lepiej radzi sobie w przedszkolu. A za trochę ponad tydzień mam już wizytę. Jupi.

No mi sie udalo troche ogarnac i pranie zrobic polezalam obejrzalam 3 odcinki serialu i bol glowy przeszedł. U nas cudowna wiosenna pogoda i slonce jade po syna do przedszkola i pojedziemy na plac zabaw albo na jakis dluzszy spacer

Ja tez już wszystko ogarnęłam teraz pora na leżakowanie
Przywiozłam z Polski bigos więc bez gotowania się obejdzie [emoji16][emoji16]
Wybieramy się dziś z mężem poszukać grzybów może jeszcze coś sie uda uzbierać do suszenia.

Ja dziś tez mam dzień nijaki. Brzuch mnie troszkę pobolewa i wciąż lekko plamie ale już na brązowawo także chyba przejdzie. Głowa tez mnie boli za to apetyt do dopisuje mi ostatnio aż zbyt dobrze.
Byłam właśnie na rzęsach i oczywiście jak się położyłam tak wstać z tego łóżka nie mogłam tak mi mnie plecy napierniczaja no komedia. Zjadłam po drodze kebsa a teraz lecę do przedszkola po dzieciaka.
Mój Krzysiek ma teraz etap codziennych treningów na siłowni i diety także mam wolne od obiadów na długo! Niech chłop się koksi a ja jestem przeszczęśliwa bo my z Olkiem bardzo dogadujemy się w kwestii menu obiadowego [emoji6]

Hej dziewczyny;) widze, ze prawie kazda dzis jakies dolegliwości z rana, oby przeszły!
Ja zaprowadziłam dzis syna do przedszkola i potem polozylam sie na 3 godz. drzemke rekord jakiś. Szczerze to nie lubie drzemek bo jak wstaje to jestem taka kopnieta.
Dzis popołudniu ide na urodziny do szwagierki a potem mam wizyte. Chcialabym zeby lekarz podgladal plec, ale nie wiem czy u niego na usg cos zdola podglądać.
@Maaaadzik84 ja tez zmagam sie z polipem, ostatnio na szczescie prawie nie plamie, ale bywalo ze i krew plynela...

reklama
Cześć dziewczyny :)
Strasznie szkoda że większość z Was ma kiepski dzień. U mnie całkiem w porządku. Byłam na wizycie u lekarza, wcześniej spisałam sobie wszystkie pytania bo potem wychodzę z gabinetu i nie pytam o połowę nurtujących mnie rzeczy. Niestety nie udało mi się dowiedzieć czy w brzuszku jest chłopiec czy dziewczynka, bo dzidzia pięknie obróciła się plecami, ale najważniejsze że rozwija się prawidłowo :) powoli będę odstawiać duphaston i luteinę (tu może być przyczyna bóli głowy, które ostatnio miewam). Niestety dostałam antybiotyk bo w ostatnich wymazach wyszła bakteria. W związku z tym kolejna wizyta już za dwa tygodnie.
@soniafka zazdroszczę rzęs. Ja kiedyś próbowałam nosić i musiałam zrezygnować bo cały czas majstrowałam przy nich paluchami i nabawiłam się stanu zapalnego. Chodzę za to na paznokcie, ale mam zamiar zrezygnować jakoś w styczniu, bo potem boje się że może być problem z wygospodarowaniem czasu co trzy tygodnie. A dieta jak marzenie uwielbiam kebaba w Oslo, szczególnie w Bislet kebab house

Do góry