reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kamilka, to tak jak my ;-) Mieliśmy propozycję pójść do knajpy, ale jak pomyślałam sobie o siedzeniu w dymie papierosowym, to mi się odechciało. Co innego pójść na jakiś bal, ale do knajpy mogę iść codziennie.

Witam! Zuza śpi więc muszę obiad zrobić, tzn mięsko mam tylko ziemniaki ugotować bo mój biedny mąż tyle dni bez ziemniaków:szok: My dzisiaj na hipoterapię jeszcze.
Byłam dzisiaj w MOPS-ie bo potrzebuję opinię o rodzinie jakąś do fundacji a oni mi mówią że nie mogą dać bo to fundacja musi wystąpić do nich:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Migotka to i tak że się dopatrzyłaś ja nie sprawdzam wyciągów szczegółowo:no:Od razu wrzucam do pieca:zawstydzona/y::baffled:

Witam :-)

mamita - no tak, jak zwykle biurokracja. żeteż nie można spotkać rzyczliwszych ludzi na drodze. Trzeba się nachodzić strasznie żeby coś załatwić. :wściekła/y: Tak to nasza kochana Polska.

Migotka - dobrz że zobaczyłaś na wyciągi. co do sylwka to my w domku. Nawet jakoś mi się nie chce nigdzie iść. Zresztą w poprzedniej ciąży wlaśnie po Sylwestrze musiałam potem leżeć w łóżku do końca ciąży:baffled:

hej
a ja znow sama normalnie nie dlugo mnie szlag trafi... tesc sobie umyslal jechac do matki i wzial meza bo oczywiscie wczesniej 2 dni pil i boi sie jechac !! a moj ciapowaty maz jak mamusia z tatusiem paluszkami pstrykna to on leci i godzi sie na wszystko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My tez nie idziemy nigdzie bo jak.Myslalam zeby wyjsc pod zegar o polnocy.W zeszlym roku swietowalismy z polskim czasem a potem G poszedl zaprowadzic moja kuzynke po zegar i na dyske:sorry:teraz moja kolej wyjscia.trzeba sobie radzic:-D ciekawe tylko czy bedzie z kim isc:sorry:oczywiscie tylko pod zegar:tak:

Ja od rana wydzwaniam, bo kupowałam przed świętami w sklepie 2 torciki wedlowskie i płaciłam kartą. Dzisiaj patrzę, a mam tą kwotę zdjętą z konta 2 razy (pin wprowadzałam raz). Dzwoniłam do sklepu, a oni na to, że mają tylko jedną wpłatę. Więc musiałam dzwonić do banku i składać reklamację. Teraz czekam. Zobaczymy, ile jeszcze wpadek w mbanku mnie czeka. Jednak w pekao takie rzeczy się nie zdarzały :baffled:
Migotko ja rok temu miałam taką samą sytuację z kontem. Karta była już trochę zużyta i niby się nie łączyło z bankiem i tylko raz się udało transakcję zrealizować. Potem jak weszłam na konto mbanku to okazało się, ze mi tą kwotęściągnięto 2razy, tzn ona sobie wisiała w blokadach jakiś tydzień dopóki jej nie zaksięgowano. Ale zaksięgowano 1 wpłatę więc nie było problemu. Dzwoniłam do mbanku i właśnie kazali mi czekać do zaksięgowania a później ewentualna reklamacja. Sytuacja wyjaśniła się pozytywnie więc reklamacji nie było. A ja wymieniłam sobie kartę i teraz nie mam problemów.

A tak poza tym to Natalka nie chce iść spać. Wczoraj poszła o 23.30 spać. Nawet nie mogę się iść umyć a jutro trzeba wstać o 5.30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My też jutro wcześnie pobudka bo mamy wizyte u neurologa na 8 rano a to ponad godzine jazdy więc trzeba wcześnie wstać:-:)-(Aż się boję co mi powie na temat rehabilitacji i postępów Zuzi.
Dzisiaj rozmawiałam z babką na hipoterapii. Dała mi namiary na ośrodek rehabilitacji, który organizuje turnusy za małe pieniądze bo coś tam nfz dokłada:-)Jutro tam zadzwonię i się wszystkiego dowiem:-)Oby rehabilitowali dzieci w wieku Zuzi bo ta kobieta nie wiedziała konkretnie jakimi metodami ćwiczą. Może się uda na wiosnę;-);-);-);-)

Aaa... nie wiem czy się pochwaliłam ale Zuza znalazła sobie sposób na przemieszczanie się(zamiast raczkowania). Śmiga na pupie po całym pokoju:-)Juz wcześniej się posuwała ale troszeczkę a teraz sekunda i jest na przedpokoju:-):-)

Witam wieczornie
Mamita super by bylo jakby dofinansowali:tak:Dowiedz sie jutro:tak:

A my chyba pojedziemy na tydz do Polski.g MA SIE DOWIEDZIEC JUTRO CZY DADZA MU URLOP.Od sylwka w sumie ma wolne do poiedzialku,chcielismy to wykorzystac ale bilety drogie:angry:Wylot 1 go stycz jest i tak i kto by nas zawiozl:sorry:15 musze sie odchaczyc:baffled:Jutro pojde do lekarza,zobaczymy cy zrobia mi te badania.

reklama
Witam z kawusia:-p
Cos wam ciezko wrocic po tych swietach:sorry:

Panistepelek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-) 252.gif

Ostatnia edycja:
Do góry