reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej,
a my zamiast u rodziny to w domku siedzimy. Zuzia wczoraj gorączkę miała więc z wigilii wróciliśmy o 19.30. Dzisiaj rano powtórka z rozrywki tak więc nigdzie się nie wybieramy. Mam nadzieję że u Was święta mijaja spokojnie. :tak:papatki:-)

reklama
Witam.
Dziubek zdrówka dla Zuzi. I dla Szopków też.
U nas Natalka ma katar, Ania pokasłuje ale jakoś się trzymają :sorry::eek:. Mnie znowu gardło boli, przestaje i nawraca i tak w koło.
Ja jestem przejedzona po Wigilii.
Dziewczyny zadowolone z prezentów, zresztą reszta domowników także.

Poza tym pogoda raczej wielkanocna. Cieplutko. Ale siedzimy w domu ze względu na te katary.

Życzę miłego dnia.

Witajcie.
My wczoraj byliśmy na wigilii u mojej mamy. Dziś rodzice z teściową przyjechali na chwilę do nas, a wieczorem jedziemy do mojej babci.
Zdrówka życzę wszystkim :tak:
Aaaa, Szopek, tego Kevina to chyba wykrakałaś :-D Dziś też jest Kevin :confused2::laugh2:

Witam
U nas minelo grzecznie:sorry:Kondzio troche ciagnal obrus ale nawet udalo nam sie zjesc.Dzis za to jest jakis oslabiony:baffled:marudzi
Zdrowka zycze Wam wszystkim:tak:nie chrowac.
My wczoraj zajzelismy na chwile do sasiadow,wlaczyli pol-sat a tam wlasnie Kevin.zaczelam sie smiac a oni pytaja sie co smiesznego jest....a ja nic:-D:-D:-D Popatrzyli :-D:-D:-D:-D

Dzis idziemy do kolezanki mojej:tak:

Witam
Miki już śpi, a my odpoczywamy, męczące te Święta. Dziś byliśmy u teściów, jutro jedziemy do moich rodziców. Jak fajnie, że nie muszę w garach siedzieć!

Zdrówka dla chorowitków, dużo zdrówka.:tak:

Witam! Cisza tutaj... Właśnie pomyłam kolejny raz naczynia bo goście odjechali. Był Brat z Dziećmi(my wczoraj u nich). Jeszcze chyba przyjedzie Chrzestna ZUzi.
Ale chociaż trochę jedzenia poszło bo już myślałam że znwu zostanie:zawstydzona/y:Zuza zasnęła o 17:szok:Późno ale już beczała aka zmarnowana była. A we wigilie nie spała w ogóle w dzień ale nie była marudna;-)

Mamita ja to Kondzia uspilam na sile ale po nie calej godz sie obudzil,uspilam go jeszcze to na kolacje budzilismy go na sile,wcale nie chcial wstac:no:dzis tez spal nie cala godz ale juz nie moglam go uspic bo przelal wszytko i musialam go przebrac:baffled:
Ja dzis caly dzien sama:baffled:G wlasnie wrocil:sorry:

Witam widze że jeszcze pewnie świetujecie u nas świeta spokojne ;-)My wczoraj do domku wrocilismy i odpoczywamy :-D dzis niedziela a ja pralke nastawilam nie wytrzymalam normalnie tyle prania skad to:eek:

mamita to widac dobrze ze sie tak zaopatrzylas na swieta :-p

kwiateczek a G w swieta pracowal ?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez witam
Wiki pracowal.Mial wolny 1szy Dzien Swiat.Dzis tewz w prcy.praktycznie sama jestesm.Dzis dzwonil ze moze o 3-4 bedzie:sorry:wczoraj ludzie do pracy ni poprzychodzili,nie mial kto robic:no:wrocil wieczorem:baffled:

Do góry