reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dobry wieczór.
Drogie moje majóweczki. Ostatnio nie zaglądam do Was ale pamiętam, że tu jesteście i dlatego zjawiłam się na chwilkę.

_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__
. . . . WESOŁYCH ŚWIĄT .! ;)

Pozdrawiam Wam serdecznie.

reklama
Witam wieczornie.
Dziubek chybakazda z nas posciagala zyczenia bo brak czasu na twory:sorry:
a ja dzis troche zrobilam.G przyjechal ok 18ej wiec cosik mi sie udalo upichcic.ja pewnie zajze bo przy Kondziu nic nie zrobie.Moze uda nam sie spedzic Wigilie razem:tak:niestety kosztem tego ze na 4 rano musi isc do pracy ale nie dluzej nioz do 11 wiec po ok 13 bedzie w domu:)ale fajnie bo wygladalo juz nie ciekawie:sorry:

Chyba moge podziekowac za zyczenia kobiety:-)

Dziękuję kobietki za życzenia i również :
Życzę wam udanych, wesołych Świąt,
- co by Wam pociechy obrusu nie ściągnęły na Wigilii
- żeby dzieciaczki ucieszyły się z prezentów
- żebyście jutro nie były wymęczone jak koń po westernie, tylko lajcik wigilijny
- choinki się całe ostały
- faceci nam usługiwali
- nie było na tyle nudno , żeby po raz kolejny oglądać Kevina. Kevinom mówimy stanowcze nie.

mamita, gaz z butli i jego " starczalność" podlega pod prawo murphiego. Zawsze się kończy podczas przygotowań do jakiegoś ważnego dnia.
U nas to standard- Wielkanoc, Bożenarodzenie , imieniny/urodziny. Dziwne , ze nie kończy się raz na Wigilię , dwa na Sylwestra. Dziwota nie z tej ziemi;-).

A u nas? Nikt zdrowy, wszyscy na antybiotykach. Zdrowia życzycie? Nie dziękuję, nie dziękuję.

Wesołych Świat raz jeszcze.

Ostatnia edycja:
Majóweczki drogie z okazji świąt życzę Wam byście miały czas na odpoczynek i chwilkę by przy naszych kochanych szkrabach pocieszyć się świętami, niech Święty Mikołaj, Gwiazdor, Dzieciątko, Aniołek przyniosą Wam spokój, zdrówko i uśmiech. Niech magia świąt da nam siłę na walkę z szarą codziennością:-):-):-):-)

ChomikImage.aspx

WIitam widze że już jesteście zabiegane w kuchni i pewnie nie macie czasu dla siebie ja czekam na M i wyruszamy tak więc chciała bym wam życzyć dużo zdrowia, bo wiem jakie to ważne. Życze wam również dużo spokoju nie tylko w świeta ale w te zwykłe dni również, abyście czuły sie kochane docenione oraz miały wsparcie w swoich życiowych partnerach.

Kochane, ja też chciałabym złożyć Wam życzenia. Spokojnych, pełnych miłości i uśmiechu Świąt, dużo odpoczynku i wytchnienia od codzienności :)
Zdrówka i trochę śniegu.
Aurelia z rodzinką.

Idą święta, idą święta,
Każda buzia uśmiechnięta.
Z nieba biały śnieżek leci,
Już dzieciątko spieszy się do dzieci
Jest mroźna, świąteczna noc,
Pod choinką prezentów moc.
Teraz opłatkiem się podzielimy.
Wszyscy święta bardzo lubimy!

życzy Sylwia z rodzinką
też nie mam sily wymyślać wiec gotowy ale jak najbardziej o was nie mogłam zapomnieć

reklama
Do góry