reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam

Ja dziś też miałam fatalną noc bo poszłam spać o 2 i za chwilę Ania obudziła się z płaczem. Nawet smoczek nie pomagał i dopiero jak ją wzięłam do siebie to słodko zasnęła:eek:. Rano wstałam cała obolała od spania na jednym boku :wściekła/y:

Kwiateczku angielska służba zdrowia to jakiś koszmar.Oglądałam kiedyś film angielski o alergikach, pokazywali między innymi kilkumiesięczne dziecko całe czerwone w strupach od silnego świądu i tylko pediatra je oglądał bo alergologa nie mieli ani dermatologa :szok::szok::szok::confused2::confused2:
Przyjeżdżaj z Kondziem jak najszybciej i idź z nim do porządnego lekarza.

Migotka może kupcie jakieś 2 małe torciki?? Muffiny ze świeczkami to też dobry pomysł :tak:

reklama
Iwonka pytalam sie babki z dolu gdzie moge sie udac prywatnie do pediatry i do alergologa.z nerwow zapomnialam jak nazwac alergologa i tlumacze jej z innej strony i pytam sie jej jak nazywa sie ten lekarz a ona ze wie o kogo chodzi ale nie wie jak sie nazywa:szok::no:oni tu maja bardzo duzy problem z nazwaniem rzeczy lub osob:no:powiedziala ze zapyta mamy i da mi znac(jak sie nazywa lekarz-alergolog i jak sie umowic pdo pediatry prywatnie)ona jest dobrze po 30ce:baffled:ma kilkuletniego chlopca.jeslii sama nie wie jak dostac sie prywatnie to ...masz odp.nie korzystaja tylko panstwowo chodza:no:powiedziala ze jest napewno mozliwosc ale zapyta mamy:baffled:rozmawialam juz G i pojedziemy w styczniu jak sie pogoda polepszy bo jak narazie to sa problemy z wylotami.Kondzio ma lekka temperature.rano 37,nie dawno 38.dalam mu nurofen.spadla mu teraz.marudny byl.nosilam go godz.po takiej nocce spal godz:baffled:
Szukalam jeszcze w Londynie ale nie bardzo mi to wyglada:baffled:

Ostatnia edycja:
ale pusto,wszystkie ejstescie zajete a ja nie mam co robic:baffled:Kondzio wlasnie usnal.Mam nadzieje ze bedzie dzis spal dobrze:sorry:wyszly mu ostatnio 3 zeby wiec to tez pogarsza cala sytuacje:no:ciekawa jestem co bedzie jak juz wszystkie wyjda,uspokoi sie czy dalej tak bedzie:baffled:
a ja dzis mialam x-mas party w pracy.G nietety przyjedzie moze o 23 ej wiec przepadlo:baffled:odstresowalabym sie troche na kreglach:sorry:ale coz..
swieta tez sie ni9e zapowiaaja:no:koniec roku piekny:baffled:

kwiateczek współczuje. Dziwne że nie ma prywatnych wizyt. W Polsce większość jest prywatnie. Np na takim pipidówie jak u mnie nie ma rehabilitantki Z NFZ. Tylko wszystko prywatnie. W Polsce jest tak że jak nie masz kasy to nie masz zdrowia:wściekła/y:
Kurcze od nas z okolicy wielu lekarzy pojechało do pracy do Anglii i Szwecji. Na pewno dorabiaja prywatnymi wizytami ale pewnie nieoficjalnie:sorry:

Odmroziłam mielone i miałam klopsy robic ale jakoś mi sie nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam.Nie wiem czy bede miala jeszcze czas zajrzec,bo ostatnie porzadeczki robie choc i tak tego nie widac przy moich dwoch szkrabkach :biggrin2:Wiec chcialam zlozyc zyczenia
b1.gif

Aby wszyscy z Was znaleźli swoje

miejsce przy stole wigilijnym,
by spełniły się Wasze najskrytsze
marzenia, aby każdy kolejny
dzień był jeszcze lepszy,
bądźmy dla siebie bardziej
serdeczni, patrzmy na
to co dobre a nie na to
co nasz dzieli.
Wszystkiego najlepszego
na święta i Nowy Rok.

merry.gif

Tego zyczy wam iwonka2006 wraz z dziecmi i mezem :biggrin2:
yvql54f4.png

Ostatnia edycja:
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z Waszych marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

zyczy Kamilka Adas Kuba:-):-)

W naszych sercach radość tryśnie
kiedy w wieczór Wigilijny pierwsza
gwiazdka znów zabłyśnie. Pod
żywą choinką prezenty będą czekać,
a na zielonych gałązkach lampki
pięknie błyskać. A kiedy stół
świąteczny od pyszności się ugnie,
opłatkiem się dzielić zaczniemy i
wszyscy razem w ogromnej radości
kolędy śpiewać będziemy.
Wesloych Swiat zycza Kwiateczek z rodzina:-)
swieta1.gif

Witam! Jestem w połowie smażenia ryb i gaz mi się skończył:wściekła/y:Uroki mieszkania na wsi:wściekła/y:

Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały,
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
Wszystkiego najlepszego:-)

reklama
Hej,

Jutro pewnie już nie zajżę, więfc chciałam złożyć Wam życzenia świąteczne:tak: Nie umiem ładnie sama czegoś wymyslić więc z neta ściągnięte ale jak najbardziej szczere:tak:

Przyszedł grudzień,przyszły święta
A ja o Was wciąż pamiętam
więc przesyłam Wam życzenia
niech się spełnią Wasze marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzezwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzymy my

Zuzia i dziubek:-)

Do góry