reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam Ja padnieta. Wzięłam sie ostro za sprzątanie od rana i cosik zrobiłam. Choinka też ubrana. Bylismy dzisiaj jeszcze na hipoerapii.
Kamilka nie wiem czy tak fajnie miec ciągle gości. Święta pełno roboty, dziecko śpiace marudne a my na jednym pokoju:zawstydzona/y:
W ogóle to mąż ma wolne do końca roku wieć rzadko teraz zaglądam:-( Do końca roku to mnie w kaftanie wywiozą:sorry:

reklama
hej dziewczyny

jestem wykonczona po dzisiejszej nocy Adas nie spal od 12 do 3 w nocy poprostu na oczy ledwie widze:wściekła/y::wściekła/y:a rano maz sie szykowal wiec zero spania:no::no:

mamita z tym to faktycznie masz racje a oni tez nie robia swiat czy co ze maja czas na gosci jeszcze:sorry::sorry:

panna migotka- ja chetnie bym do ciebie zajrzala:tak::tak:i ci pomogla no ale moze na swieta wielkanocne:-D:-D

ja z herbatka kto juz wstal????

Witam :-) My juz po kontroli u lekarza,musialam jechac taksowka z dziewczynkami pod pacha ale dalam rade ;-)
Kwiateczek Kamilka wspolczuje nocki.Ja poszlam spac o 1 a wstalam o 6ej.Ale mimo ze dziewczynki spaly ladnie to i tak z 6 razy wstawalam i je przykrywalam.
Kwiateczek kuchnia nie rozpakowna,stoi w przedpokoju.Nie mam jej gdzie schowac.Trzeba owinac w ozdobny papier.
Bluzka jeszcze nie dotarla,.

Ostatnia edycja:
Witam! Ja od rana wziełam się za sprzątanie. Sprzątnęłam pokój teściowej. Pomyłam drzwi. Jeszcze okno w kuchni mi zostało ale może jutro:-pPo południu pojedziemy do Mamy ona mieszka koło lasu więc wiatru nie ma więc pójdziemy z Zuzą na sanki w las:-)

Zuza też obudziła się o 4 usiadła w łóżeczu i zaczęła sie śmiać:-D:szok:Ale zasnęłą po tym jak A> wytłumaczył jej że jest noc i trzeba spać:-D:-D:-D

Mamita, Ty to chyba masz już mieszkanie wyglancowane na cacy :-D I firanki, i drzwi. Ja to chyba w chlewie mieszkam hehe :laugh2::sorry:

Współczuję Wam dziewczynki nocek nieprzespanych :no:

Doradźcie! Moja mama miała teraz 50-te urodziny, a teściowa 60-te. Czy wypada kupić im jeden wspólny tort? Bo dwóch nie przejemy w życiu, zwłaszcza w święta, gdy są jeszcze inne rzeczy do jedzenia. Ja myślałam, żeby kupić im po muffinie i wbić w nie świeczki :-p;-) Tylko nie wiem, czy to też wypada :eek:

Wrocilismy od lekarza.oczywiscie jaka odp???to normalne.dzieci nie spia:angry:ale mowie ze go cos boli.....boshhh wywalczylam tylko wizyte u pediatry....i mamy czekac kilka tyg:no:poczekac na opinie pediatry a wtedy moze zrobimy badanie krwi.pytalam o mocz,kal i krew ale coz.teraz trzeba czekac ....poplakalam sie normalnie ale nic.....ja juz nie moge.oby w styczniu bylo cieplo bo jade do Polski.musze sie tylko odchaczyc w urzedzie.Az sie boje drogi sama.
Glowa mi peka.normalnie jest nie wyrobka.az mi sie ryczec chce.ile mamy miec tak jeszcze.jak oni tu zyja.mowie ze dziecko nie spi od urodzenia co on doskonale wie(jka powiedzial)ale jako odp mowi ze jego syn byl dokladnie taki sam i on jest doktorem a nie mogl mu pomoc:no:

Matko jedyna,szok normalnie tam jest.To ty bylas u lekarza internisty i on do pediatry daje skierowanie? Nie ma lekarza dla dzieci od tak? A jak jest ktos nie ubezpieczony to placi za badanie krwi i ty nie mozesz tak isc ze jestes niby nie ubezpieczona a zaplacisz za badanie i maja zrobic?Wspolczuje kochana....A co inne mamy z UK na to? Tez maja takie problemy z dostepem do lekarzy badan? Moze one cos wiedza.Naprawde nie ma nic prywatnego tam? Sama panstwowa sluzba zdrowia tylko jest?

reklama
Wiki jutro ostatni odcinek Brzyduli ;-)
Zmykam spac,mam zjechany chumor.Buziaki.
ale ja sobie sciagnelam wczoraj dzisiejszy z neta przedpremierowy :-p

siedze ospoczywam maly probuje zasnac musi teraz bo pozniej po M musze jechac a jak mi wtedy zasnie bedzie porazka :sorry:

panna migotka moze tort jeden i 110 swieczek .... zartuje oczywiscie chyba by szalu dostaly co :-D

Do góry