reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja juz swoja wypilam:-:)-( i wiecej nie mam bo wlasnie mi sie skonczyla a dzis prawdopodobnie bnie bede wychodzila na dwor wiec moze maz mi kupi wracajac z pracy:tak::tak:
ogladam DDTvn i normalnie zal mi ze sie Brzdula konczy nie wiem czy sie wczagne w ta Majke ale zobacze chociaz ze 2 odcinki...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja jestem ale z herbatka ;-) wode nam wlaczyli dopiero wczoraj wieczorem.Nic nie zrobilam przez weekend przez to,a teraz z praniem zostane na swieta.
Dziewczynki juz w sumie nie kaszla,troche Klaudia pokasluje.Jutro kontrol i zobaczymy.Przyszla tez wielka paczka z kuchni co kupilam dla nich :-) A bluzki nadal nie ma...mialam zalozyc w swieta ja.Zaraz bede wydzwaniala po pocztach.

kwiateczek- nie znam albo nie kojarze tej dziewczyny

Iwonka a wlasnie mialam pytac ciekawe czy ci ta wofde wlaczyli teraz masz pewnie duzo do nadrobienia:tak::tak:

a mnie zaraz nudy zjedza nie mam co robic za male mieszkanie zeby je ciagle sprzatac wiec siedze sama i sie nudze Adas spi bo przed spaniem uderzyl w stol zebami i placzu bylo troche przecial warge moze nic mu nie bedzie:confused2::confused2:
ja robie sobie herbatke..

wogole to brzuch mnie pobolewa i albo sie zbliza @@@ albo przeziebilam sie:crazy::crazy:

Witam się i ja z kawką - dopiero teraz piję, bo musiałyśmy iść do sklepu po mleko.

Kwiateczek, ja kojarzę tą dziewczynę głównie z roli w Sin City. Kto by przypuszczał, że tak młode osoby mogą umierać na zawał :szok:

Iwonka, dobrze, że już macie tą wodę. Bez niej to jak bez ręki, zresztą bez prądu też.

Kamilka, przyjedź do mnie, u mnie sprzątania że hoho, nie nudziłoby Ci się :-D A z Kielc do Krakowa niedaleko :happy:

Ja wczoraj ubrałam choinkę. Troszkę za duża była i musiałam przygiąć czubek pod sufitem. Niestety szpic się już nie zmieścił. A stoi na takim dodatkowym blacie kuchennym, tak że jest bezpieczna :sorry:

Witam
ale jestem padnieta,glowa mnie boli.Konrad plakal 3 godz:no:nie wiem co mu.zaczal jak wracalismy z miasta i tak plakal......usnal na 5 min i sie obudzil z placzem.na rekach caly czas:baffled:teraz sie przespal ok godz,wlasnie wstal i zjadl troche zupki.ostatnie co jadl to rano kaszka o 8ej:no:ma plamki na buzi,czerwone i sie blyszcza,suche.Posmarowalam mu mascia:sorry:nie mam pojecia co mu bylo.wpadl w amok placzu:no:teraz juz jhest normalny a ja wykonczona:sorry:poza tym zimno:no:normalnie jak nie Anglia:sorry:
Iwonka jak dziecwczyny zareagowaly na kuchnie:-)

Ale cisza dzisiaj, a ja siedze sama i nie wiem czy dzisiaj usnę:confused2:

A sama do siebie nie będę gadać, koty śpią, to będę dalej po necie łazić:sorry:

Migotka jest na cos to ogolnie wiemy ale lekarz powedzial ze raczej nie na mleko bo by mial wczesniej i na calym ciele.mysle ze to czekolada:baffled:niektorych slodyczy nie toleruje.kupilam mu ten kalendarz z czekoladkami i chyba te.wczesniej nie jadl bo byl chory a dzis zjadl:sorry:

reklama
witam, wlasnie obejrzalam ostatni odcinek brzyduli calkiem fajny ale jak dla mnie za krotki i moglo by byc pokazane wiecej rzeczy :-p

kwiateczek biedny kondzio zdrowka zycze :tak:

keyko ja jak jestem sama w domu to z regoly do pozna siedze na necie, moze napij sie cieplego czegos i sprobuj odpoczac wyciszyc sie i pewnie usniesz

panna migotka u nas jak przywiezlismy choinke i postawilismy ja na ziemi to czubek sie o sufit zaginal :eek: M i tak obciol troche, ale mamy zywa od podlogi do samego sufitu. Ładna ale szkoda ze bombki wisza gdzies od okolo połtora metra w gore dopiero :happy:

Do góry