reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej Kwiateczek chyba wszyscy sie zajeli gotowaniem albo sprzataniem na swieta
a ja dzis po jimieninach ojca no ale do wesolych nie nalezaly ale zawsze posiedzielismy chociaz razem:-:)-(

Adas dzis byl 20 min na dworzu i wysmarowal wszystkie auta i kurtke :confused2::confused2: no ale zadowolony byl bardzo:tak::tak:

Kamilka ja zakladam do poki nie zostawi na dloniach:tak:nie obchodza mnie ludzie bo jak przemrozi rece to juz nic mu nie pomoze.ja mam przemrozone dlonie i lekki wiatr nawet latem i mam sine:baffled:
zapomnialam pochwalic sie ze kupilismy malemu auto,straz pozarna:sorry:jutro wam pokaze na filmiku:tak:byla za pol ceny:tak:nie moglismy sie z G oprzec.powiedzielismy ze to ostatni:sorry:

Moj maz pojechal zawiesc dziadkow i martwie sie troche bo cos robi sie z biegami a w dodatku zimno i slisko... od tygodnia to wogole widzimy sie z mezem tylko w lozku :-:)-( jakos dziwnie on ma duzo pracy a po pracy ciagle cos do zaltwienia ja sie klade kolo 21 wiec on przychodzi jje i idziemy spac pusto tak jakos:sorry::sorry::sorry:

Witam! U nas mróz -17 stopni. MAsakra.:-:)szok: Miałam w planach wielkie sprzatanie na dzis i znowu nic z tego. Rano A. pojechał po kozaki z teściową. Przewróciła się i pojechali na izbę do szycia. Potem mielismy gości i dopiero o 18 umylam chociaz szafki w kuchni. Potem znowu goście. Jutro jeszcze jedziemy bo mąż bluzę chce kupić. Są fajne nike po 70zł:tak:
Pusto tu dzisiaj faktycznie:szok:
Zapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.

Mamita to fajnie z jednej strony:sorry:papier wam pomorze:tak:
A ja posiedzialam z kolezanka:tak:wlasnie poszla.wypilysmy po 3 piwka:-p
G jest na party z pracy:baffled:ciekawe jaki przyjedzie:sorry:
U nas zima pelna para,wlasnie przestal padac snieg.jest ze 20cm:tak:jest slicznie.jak tu jestem 5 lat nie bylo takiej zimy:-)

Witam dziewczyny

mamita- ale masz wesolo w domu co chwile ktos zagladal :-):-) no i dobrze ze chociaz macie ten dokument bo wiem jakie to uprzykrzajace cagle sie prosic i badania i wogole zamaecza czlowieka o kazdy kwitek...

u nas ok maz troche skacowany po wczorajszym i dzisiaj dziala mi na nerwy dostal wlasnie torbe z rzeczami na jutro i wygonilam go do tesciowej moze pojdzie po rozum do glowy i niech se zdecyduje z kim chce mieszkac bo ostatnio nic mi nie pomaga dzieckiem sie nie zajmie nic kolo malego nie zrobi tylko mi rozkazuje niech spada na szczaw i skoro u mamusi jest idealnie to go do niej wygonilam:wściekła/y::wściekła/y:

Adas chyba miel przejsciowy kaszelek od kataru bo juz prawie go nie slychac i ladnie spi nos czysty i kaszlu brak... a ja sobie dzisiaj zrobilam pomidorowa i mysle nad drugim zeby Adas tez mogl zjesc:confused2::confused2: zajrze na nasz watek gotowania moze cos sciagne od was:-):-)

hej dziewczyny

aaaaaaaa gdzie was wywialoooooo:sorry::sorry:

od wczoraj pusto pewnie juz gotujecie i sprzatacie fest na Swieta..:tak::tak: u nas wlasciwie gotowe wszystko bo i tak nas w domu nie bedzie tylko u rodziny wiec w domu zotanie tylko salatka jajka wedlina i chlebek na wszelki wypadek jak bysmy zglodnieli ale watpie:tak::tak:

posprzatane juz tez jest wiec siedze i sie nudzeeee myslalam ze z kims pogadam ale lipa pustooo:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry