reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Mai z okazji 3 urodzinek :-)
happy_birthday.jpg

Dziękuję! Współczuję braku wody

Rura pekla na zewnatrz,na ulicy.Teraz mowili ze -15 w Warszawie ma byc w nocy a odczuwalna -23.Na swieta odwilz 5 na plusie.....

Nie mam ani grama wody.R w pracy

Iwonka normalnie szok:no: MAm nadzieję, że szybko to naprawią.

Ja tak przyziemnie, ale martwię się o bezdomną "krówkę", tylko ona chodziła ostatnio po osiedlu. Dzisiaj jak wróciłam z PUP-u dałam jej jedzonko (suchą karmę). Trzęsła się z zimna, nie mam pojęcia gdzie ona nocuje. Przed 18 wyszłam jeszcze raz, już jej nie było. Nasypałam jej jedzenie pod mój samochód, tak żeby śnieg nie zasypał.
DSC06417.jpg DSC06488.jpg

Głowa mnie boli, a nie mam procha w domu...

Witam! Dzisiaj budze sie o 8 a mój mĄż wskakuje do wyrka:szok:Rano było -12 stopni mrozu więc szef dał im wolne i jutro też. Przy tej okazji troche go wykorzystałam i pojechalismy po prezenty. W sumie nie żałuje teraz ze tak późno je kupilismy bo są juz wyprzedaże:szok:Kupiłam mlodym czołgi interaktywne za 24.99(przecenione z 59.99) i sweterki za 24.99(przecenione z 49.99):-):-):-)Zuzi kupiłam fajne spodnie ocieplane ogrodniczki, body, piżamkę. Siostrzenicy tez ubranka(spiochy, body, itp.)Miałam dołożyc sie na mate fisher price ale siorka dzwoniła że mała jej wyrosła ze wszystkiego więc ma ubranka.

Iwonka dzieki za link. Nie widziałam wcześniej tej stronki a jest fajna:tak:Mam nadzieję że w swieta coś am naskrobie bo prowadze pamietnik Zuzi więc jest co opisać od początku z datami:tak::tak:

Ola dzięki za komplementa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cosmo wszystkiego naj dla MAI
:-):-)

Keyko brak slow:angry:co za koles.....jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym i chyba tepym czlowiekiem:no:

napewno wiecie ze Brzydula sie konczy:tak::sorry:ale czy wiecie ze szef brzyduli w zyciu prywatnym mieszka z serialowa Paulina??i maja coreczke:tak:wlasnie sie dowiedzialam:baffled:

HEhe, nie wiedziałam:szok:

Witam ...
na szybko ...
nie wiem czy spamiętałam...
Cosmo- wszystkiego naj dla Mai
Iwonka- współczuję:no:. Jedna awaria i średniowiecze, osiołkiem do studni trzeba pomykać i jeszcze krę zrombać. A to XXI w.
Kwiateczek- nie wiem kto jest szefem brzyduli ale w realu facetem serialowej Pauliny jest serialowy Pshemko . Po ludzkiemu Maja Hirsch i Jacek Braciak (nawiasem mówiąc genialny aktor lubię go od dawna).
Więcej nie pamiętam co chciałam napisać.
Dobranoc.
aha, mamita na pewno wielu ludzi ujmie uśmiech i jej iskierki w oczach Zuzi i bedą wpłaty. :tak: Blog to dobry pomysł.Ja założyłam na Smykach jak Miku się urodził,to bardzo proste. Chwila roboty. Założyłam i nie prowadzę ale mam( idę z duchem czasu ;-):-p)

Witam:-)
Widze ze pierwsza:sorry:
Szopek teraz dopiero przeczytalam ze oni sa razem.on jej pod pache jest:sorry:16cm nizszy.maja sliczna coreczke ale ma wade wzroku,chyba duzo:baffled:wczoraj przeczytalam komentarze ludzi i nie wiem moze zle napisane albo nie doczytalam:sorry:
u nas zima pelna para:tak:
DSCF7052.jpg

reklama
Do góry