reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry!
Wpadam na chwilkę, bo muszę popracować a za godzinę idziemy na jasełka do Maksia :tak::tak: kamera naładowana, czyste płyty czekają, ale jestem przejęta! Maksio jest trzecim królem.

Mamita, tak sobie właśnie myślałam, że kiedy Ty znajdziesz czas jeszcze na dodatkowe sprawy takie jak blog... ale założę się, że wiele majóweczek wrzuciłoby sobie link do Waszego bloga do podpisu, na przykład ja :tak: Dzielna jesteś, wiesz? Chyba Ci to już mówiłam, ale powtórzę.

Kamilka, ja też muszę wyciągnąć dla Mikołaja dziś sanki, dopiero dzisiaj jest tyle śniegu że można będzie go pociągnąć. Zdrówka dla Adasia!

Życzę wszystkim dużo zdrówka! Miłego dnia!

reklama
a jak myslicie jak maly kaszle i kipe ma to moze z nim dzis wujsc na pol godzinki?? nie ma temperatury a wydaje mi sie ze powinien lapac powietrza i przedewszystkim troche zahartowac sie:-:)-( zauwazylam ze dopiero jak ze mna jest to jestesmy codziennie na dworzu dawno tak nie bylo:sorry::sorry:

Witam.Ale zima.Kilkanascie stopni mrozu brrrr ja juz mam dosc.W domu chlodno.
Mamita zaloz bloga na Smykach.Tam sa setki mam,wiec szybko wiesci sie rozejda,a zaraz rozliczenia podatkow sie zaczna wiec czas ucieka.Jak cos to ja ci pomoge tam go ozdobic czy cokolwiek zrobic.Najlepiej sie zarejsetruj ,podasz mi haslo i login a ja wybiore dobrego bloga do prowadzenia.Tylko ze trzeba by cokolowiek codziennie napisac na blogu, Zeby byc widocznym. Np co dzis robicie i takie tam.... z zycia codziennego.

Olu Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
gld-bo116-m.jpg

Kamilka, nie wiem jak z kaszlem, ale z katarem można wychodzić.

Ja to muszę kupić sanki, ale u nas nie ma gdzie jeździć. W parku jest górka, ale żeby tam dojść trzeba przejść sporo, a wszędzie sypią solą :no: A nie będę niosła w jednej ręce ciężkich sanek, a drugą prowadziła szarpiącego się dzieciaka. Może u rodziców ze wzgórza wawelskiego się uda :-p:sorry:

Ja dawałam młodej przez 14 dni BioaronC, ale pomyliłam sobie dawki. Chciałam dawać 2 x 2,5 ml, ale miarka jest jakaś dziwna i lałam 5 (myśląc, że to 2,5). Kurację już skończyłyśmy i na szczęście nic się nie działo niepożądanego.

Witam
Ale mieslismy noc znowu:no:Konrad sie zucal po calym lozku,oczywiscie naszym bo za chiny sie nie chcial polozyc w lozeczku:no:mysle z ebylo mu zimno bo dzis byl mroz:sorry: teraz mamy tak za oknem:-)zdjecie dwa z 8ej rano i teraz.pewnie zaraz nie bedzie ale ...:sorry:jak narazie pada:tak:przydalyby mi sie sanki,poszlabym choc na chwilke:sorry:
DSCF7046.jpg

DSCF7047.jpg

DSCF7048.jpg

Ola dolaczam do zyczen:tak:
Cosmo buziaki dla Majutka:-)

zpomnialam dodac,tu jest kleska zywiolowa:-D:-D

Ostatnia edycja:
Keyko odp tu:tak:
Jestem w szoku:szok::szok:jak oni uchowali sie tyle czasu bez opon,tzn napewno lysych:no:co ona nie ma nic do powiedzenia???Gosc skneruje na tak waznych rzeczach jak fotelik czy opony a tzn ze nie dba o ich zycie:no:co za palant.

Witam sie i tutaj

Kwiateczek to ja też odpowiem tutaj;-). On jest właśnie taki sknera. Mieszkanie, które wynajmujemy wykańczal ze soim ojcem. Zwarcia były w przedpokoju, łazience, kuchni i dużym pokoju. Kontakty odpadają ze ścian (M co chwilę je poprawia, ale w kuchni trzeba zbijać płytki). Raz spadł mi karnisz i roleta, a w łazience drążek-rura ze stali nierdzewnej na głowe M- wtedy ona mi mówi: to nie wiesz, że to nie jest na kołki, tylko na taśmę monterską:szok:. Na tym drążku jest kotarka od prysznica i Miśka nieraz ją ciągała. M wywiercił po dwa otwory na kołki (w drążku jest rzewidziane po 4 na każdą stronę) i nie było to problemem. A wracając do zapobiegawczego tatusia, to on jeżdzi autem służbowym, więc o opony się ni martwi, ale dla żony i dzieci skąpi:wściekła/y:

Keyko brak slow:angry:co za koles.....jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym i chyba tepym czlowiekiem:no:

napewno wiecie ze Brzydula sie konczy:tak::sorry:ale czy wiecie ze szef brzyduli w zyciu prywatnym mieszka z serialowa Paulina??i maja coreczke:tak:wlasnie sie dowiedzialam:baffled:

kwiateczek Dziękuję w imieniu Mai :-)

od rana w kuchni, piekłam ciasta i spaliłam jeden biszkopt :wściekła/y:

torta odpuszczam kupię jutro małego śmietanowego w oszołomie i też będzie :-D

reklama
Do góry