reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aniusia80- hej ja ci wspolczoje tego szykowania i stersu ale powiem ci ze to dosc przyjemny stres tym bardziej ze w urzedzie udzie szybko a pozniej to co tam robicie imprezke czy poczestunek itp ja sie obawialam ze rodzinka sie nie zgra moze byc drentwo ale bylo super...

ja mam wizyte 19 u gin i popoludniu mam osobno usg i sie moze dowiem przed swietami co slychac u dzidziusia i co bedzie??:tak:

wiecie co ze po tym wstercie do sexu co mialam przez pewien czas zapomniala jak sie go uprawia hehehehehe ale juz wiem i znow moge z niego zerpac przyjemnosc a myslalam ze taki dzien juz nie nadejdzie ze znow zapragne sexu:laugh2:

reklama
A wczoraj byliśmy w castoramie i obi zorientowac sie co do tych cudów do naszego budowanego domku. Mówie wam super niektóre rzeczy sa te płytki i te inne wykończenia ale to dopiero na wiosne bedziemy konkretnie wybierac teraz to ogrzewanie robimy i koszty sa niezłe :-(Ale tak fajnie wybierac cos sobie do własnego domku bo przedtem takie rzeczy budowlane to mnie nie interesowały.Jak by tak dobrze poszło to może w nastepnym roku bedziemy mieszkac sami u siebie ale bym sie cieszyła no zobaczymy.Ai tak jak facet widzi takie rzeczy to moze godzinami ogladac a jak chciałam zebysmy pojechali kupic ubranie i to w dodatku jemu bo tak tyje mi od ślubu ze sie nie miesci w spodnie ale dodam ze byl taki chudziutki ze szok 60kg przy wzroscie 1.90 wiec na razie powinien zebym ja go nie przegoniła ;-)A zagmatwałam sie no to skonczyło sie tak ze nic nie kupilismy bo nawet nie chciał nic przymierzyc a nie mówiac o dalszym oglądaniu No ale fajnie bylo bo miałam jakiegoś powera ale dzis to troche odchorowuje ale dobrze bedzie

pozdrowienia dla wszystkich i Iwonko ja tez jestem za tym nowym wątkiem z datami papa

A więc jeszcze raz: :-)
- ja mam juz jutro 11.12 wtorek
- Łania_W 12.12 środa
- Anulaa 12.12 środa
- Polka27 13.12 czwartek
- Aniusiasac 14.12 piątek
- Basiek 14.12 piątek
- Iwonka2006 17.12 poniedziałek
- Wigma 17.12 poniedziałek
- Niesia 18.12 wtorek
- Kamilka87 19.12 środa
- Puchatka 19.12 środa
- Madamagda 20.12 czwartek
- Mm81 20.12 czwartek
- Aurelia 21.12 piątek
Ciekawe która z nas przyniesie wiadomość o płci dziecka :-):confused:

Wigma nerwy juz jakies tam są, ale mysle ze bedzie dobrze. Jeszcze musimy ustalic menu w restauracji, odebrac obrączki, zamówic bukiet, kupic alkohol.
Sukienke juz mam jeszcze chciałam sobie cos na szyje kupic fajnego no i chyba sie troszke przybrązuje samoopalaczem bo bedziemy miec fotografa i nie chciałabym tak blado przy moim Marcinie wygladac, bo on ma ciemna karnacje.
U nas w Zabrzu Urząd Stanu cywilnego jest w remoncie, ale juz poobno go konczą. Pierwszy slub na nowo wyremontowanej sali maja udzielic w swieta, do tej pory były udzielane w Urzedzie Miasta! Wiec nam sie udało i tez bedziemy miec juz na nowej podobno super wypasionej sali.
A więc Dziewczyny 29 grudnia godzina 9:00 bądzcie myslami ze mną:-)

czesc dziweczyny!
Musialam sie dzisiaj pofatygowac do pracy, koszmar. Bede tu siedziala do 18. Ale juz za tydzien o tej porze bedziemy w drodze na lotnisko. Jeszcze tydzien tego koszmaru.
A prezenty; mamy pare pomyslow, ale cany tych pomyslow sa przerazajc wiec jeszcze pomyslimy np;zestaw wiertarek dla taty, czy polmtopa drugiemu tacie! Mysle ze to zbecydowanie za duzo! Musze wiec meza troche uspokoic. Ja standardowo mamom po fajnej perfumce i seksi bieliznie. Mamy do obdarowania tylko cztery osoby.
Kamilko czekam na zdjecia! Jak sie czujesz jako mezatka! Pierwszy raz jak moj K powiedzial do mnie zono, az zdretwialam! Ale to przyjemne uczucia.

reklama
Do góry