reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kamilko, no to dobrze, ze wszystko sie udalo w ten wspanialy dzien i jeszcze raz wszystkiego naj na nowej drodze zycia.:-) Ja mialam slub w lipcu i z checia jeszcze raz bym go przezyla.:-)

Agnieszko, udało Ci się zarezerwować tego Sylwestra??

A mnie dalej glowa boli, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej z ciśnieniem, bo do pracy muszę iść.

Ja mam wizytę i USG w najbliższą środę i też mam ogromną nadzieję, że poznamy już płeć dziecka i, że wszystko będzie w porządku!

Dobrej nocy wszystkim majóweczkom życzę i udanego nadchodzącego tygodnia!

Ale miałam nadrabiania!
Nie miałam za bardzo czasu żeby popisac sobie z Wami, mielismy gości, pogrzeb i jeszcze ciche dni z mężem, także jakaś taka rozwalona jestem.

Kamilko cieszę sie że wszystko sie udało i ułożyło po twojej myśli, teraz czekamy na druga panne młoą za 3 tygodnie.
Ja wizytę mam dopiero 20 grudnia, tuż przed świętami i lekarz powiedział że bez problemu powinien ustaliś już płeć.:-)

Witam z samego poniedziałkowego ranka :) Kamilko, jeszce raz, wszystkiego najlepszego :)
ja idę do gina w piątek 14.12. to już 19 tydzień, więc mam nadzieję, ze będzie USG i bedzie płeć :):):) bo już nie mogę się doczekać...

Witam:-)Ja juz od rana mam podniesione cisnienie przez moojego:sorry:poszedl na poczte po papier szary do pakowania i maial wziasc druczek do wyplenienia a ze papieru nie bylo i to i druczku nie wzial do przesylek:wściekła/y:i teraz ja bede na poczcie wypisywac a tam jest tak goraco ciasno i Vanesska zawsze tam placze mi....nie przepuszczaja bez kolejek:no:
No i dzis mialam sen.......snilo mi sie ze bylam na usg i bede miala synka:tak::-)

Mam nadzieje ze poznacie plec na najblizszych wizytach choc to wcale nie jest takie pewne.....U nas z Vanesska do konca byla nie wiadoma:happy:

Czesc Dziewczyny :-)
A wiec podsumowujac wizyty u gina w tym tygodniu to:
-ja 11.12 wtorek
-Łania_W 12.12 środa
-Polka27 13.12 czwartek
Czy jest ktos jeszcze? :-) Bedziemy mogli wypatrywac samych dobrych wiesci z czego wszystkim Majóweczkom zycze :-)

Witajcie
Po weekendzie jakos trudno mi się zebrać i pracować - ale wyjścia nie ma, trzeba wziąć się do roboty.:sorry:

Dołączam dziś do grupy z bolącą głową - kawka wypita juz z rana nic mi nie pomogła niestety, więc pewnie do wieczora ten ból będzie mi już towarzyszył. :baffled:

Łania - Sylwek udało się zarezerwować - mało tego nawet moja fryzjerka znalazła dla mnie czas - co prawda o 18:00, ale przynajmniej fryzura powinna mi wytrzymać chociaz do północy :-p

Macie juz prezenty pod choinkę? Ja kombinuje narazie i staram się coś wymyślić, ale ciężko mi to idzie. Podzielcie sie swoimi propozycjami....

reklama
Do góry