reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

witam w niedziele!

Wrółciliśmy z obiadu u teściowej. Wszystko dzisiaj bez soli wiec nie najadłam się zabardzo. Dobrze że mi rosół od wczoraj został -właśnie go wcinam!

Ola - fajnie że wpadłaś choć na chwilke. Oby wszystko udało Wam się poukładać na nowow jak najszybciej i bezboleśnie.

Netka - witaj i pisz dużo!

Przyjemności na to niedzielne popołudnie dla Was!

reklama
OlaK. życzę Ci żeby się wszystko poukładało, trzymam mocno kciuki, żeby tak było :tak:. A swoją drogą to podziwiam Cię, że dajesz radę pracować mając przy boku Maksa. Ja przy swojej Oliwce wysiadam a ostatnio to naprawdę mam dość:-(. Ciągle chodzi za mną uczepiona dosłownie do nogi, a ja naprawdę potrzebuję wytchnienia, jeszcze do tego jestem strasznie niewyspana:baffled::confused:. Jak to się nie zmieni, jak Mała się nie usamodzielni choć troszkę, to po narodzinach dziecka pomyślę o przedszkolu dla starszaka. Najgorzej, że nie mam tu żadnej rodziny i nie mogę nikomu jej podrzucić żeby odpocząć choć 2-3 godzinki.

Czesc dziwwczyny!
U mnie pada, jak zwykle od dwoch tygodni.
Co do bolu glowy to i mnie dopadly. Starm sie nie brac tabletek, ale czasami juz nie daje rady, biore wtady polowe tabletki Paracetamolu.

anusia80- dziekuje za wsparcie, musze powiedziec, ze az sie poplakalam, mam dzis bardzo placzliwy dzien. A milo wiedziec, ze nie jestem sama.:-)
Lania_W- jest dokladnie tak jak mowisz, tu wszyscy pracuja, a bycie samej jakos mi nie sluzy.
OlaK- trzymaj sie tam! Bardzo Cie podziwiam. Majac tyle na glowie dochodzi jeszcze ciezka atmosfera w domu, ale dasz sobie rade i z tym!:happy:
niesia- zawsze uwazalam, ze przedszkole to bardzo fajna spawa, i dla dziecka i dla rodzicow.

Milej niedzieli, odpoczywajcie, nalezy sie Wam.

hej DZIEWCZYNY!!!! A ja dopiero co do domu wrocilam....WRESZCIE..:-D jestem bardzo zadowolona i szczesliwa...

BARDZO ALE TO BARDZO DZIEKUJE WAM za zyczenia i pamiec:tak: byl ogromny stres i sucho w buzi ale sie udalo i jestem juz mezatka:laugh2: a impreza bardzo udana kazdy zadowolony najedzony i usmiechniety... a mamy uplakane ze nie jestesmy juz ich malutkimi dzieciaczkami....

teraz to jestem w sumie taka zmeczona ze szok ale milo zmeczona...:-D to teraz ktora w kolejce jeszcze czeka nas jeden slub w grudniu:wink:

Witam:-)a my bylismy dzis w centrum handlowym i kupilam sobie 3 blizeczki.Jedna na swieta i dwie takie ala tuniki:-)Potem poszlismy na obiad:-pale i tak jestem juz glodna i zaraz udka bede piekla:-)
OlaK trzymaj sie kochana! Musisz miec mocne nerwy ze wytrzymujesz te przygadywanki.....ja bym chyba tak nie mogla:no:
Niesia no ja wlasnie ciagle mysle nad przedszkolem dla Vanesski od wrzesnia ale jeszcze nie jestem pewna czy nie zapisze ja dopiero w 2009 roku bo boje sie ze po pierwsze bedzie przynosic choroby do domu i malenstwo na tym ucierpi a po drugie czy sie nie poczuje odrzucona jak bedzie nowe dziecko w rodzinie a ja do przedszkola oddamy.Wiec ciagle mam dylemat i jeszcze nie wiem co zrobie.Mysle ze w wakacje zdecyduje i zobacze jak sobie dam rade z dwojka ......a napozniej jak 4 latka bedzie miala to ja posle.Ona bardzo lubi przebywac z dziecmi:tak:

reklama
Do góry