reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kamilko!!!

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.
bubble4.gif

reklama
Kamilko
Dzisiaj ślub Wasz, Państwo młodzi,
W takim dniu się zawsze godzi.
Życzyć szczęścia dni rozlicznych,
I gromadki dzieci ślicznych.
Tylko One sprawić mogą,
Że nad życia trudną drogą.
Pośród smutków, zawsze, wszędzie,
Słońce Wam świeciło będzie.

BriGrmTykes.gif

Z Bożej woli połączeni węzłem, co dwoje serc tych splata,
żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata,
niech miłość, dobroć oraz ufność, która dziś w sercach Waszych gości,
wraz z Bożą łaską i pomocą da Wam moc szczęścia i radości.

Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia...

Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej.
I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny.
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

Kamilko i jej Drogi M... wszystkiego najlepszego z okazji ślubu
:-):-):-):-)

No juz po slubie u Kamilki pewnie:)
A co u inych majoweczek?
Ja siedze sama z dzieckiem w domku bo moj maz pojechal z moim bratem na rajd Barborki na Karowa.Wejda za kulisy bo moj tesc jest z ekipy,a kiedys wogole sam byl rajdowcem....
A co z moim pytankiem? Zalozyc taki wateczek?

Witam Wszystkie Majoweczki!
Od jakiegos czasu zagladam tu i bardzo mi milo poczytac co u Was slychac!
Na dzien dobry pare slow o mnie: czekamy na dzidziusia, obecnie mieszkamy w Irandii- nienawidze tego miejsca, a juz 17 grudnia wracamy do domu, do Warszawy. Niestety maz spedzi za mna tylko swieta i wraca. Bedzie zagladal w miara mozliwosci, ale wiekszosc czasu bedzie daleko.
Serdecznie pozdrawiam przyszle mamy. Mam nadzieje, ze dzieki Wam jakos to przetrwamy.

Kamilko:
W tej uroczystej chwili, gdy słowo "TAK" oznacza zwycięstwo miłości, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brakuje.​

reklama
Kurcze znow mnie dpladl bol glowy:-(.Dobrze ze dziecko spi.Ja sie tez chyba poloze i bede czekac na Roberta albo i usne ogladajac telewizje.Jakas komedie upatrzylam.:tak:A najwazniejsze ze czulam moje malenstwo jak sie wierci i juz mi o niebo lepiej z tego powodu bo wiem ze ma sie dobrze:-)
Netka a czemu ty wracasz do pl a maz nie:confused: tzn domyslam sie ze on tam pracuje ale nie chcesz z nim tam byc na stale....
Polka ciesze sie ze pomysl sie podoba.:-)Zobaczymy co inne majoweczki na to:confused: Mysle ze dobrze jest sie wlasnie zapytac najpierw zeby nie zasmiecic nie potrzebnie naszego maja2008:-)No i bedzie milo pamietac o naszych waznych datach:tak:

Do góry