reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

przepraszam was ze tu wtykam wam wozki ale tak sie nimi podniecilam ze nie moge jezze tyle taniej tak nie widzialam nigdzie :szok:

ide zaraz spac bo az glowa mnie boli od tego chodzenia i myslenia ktory wozek hehehe

reklama
Ja po wizycie przynoszę wieści: będzie u nas drugi chłopak. Sama widziałam, na własne oczy :)

Łania witam! Co cię trzyma na zwolnieniu? Jakieś problemy były? A musisz leżeć, czy niekoniecznie?

cfcgirl trzymaj się ciepło i szukaj wokół siebie miłych i pięknych rzeczy. Będzie lepiej :)

Też mam doła, ale jakoś sobie trzeba z tym radzić. Trochę mnie wizyta u gina i dobre wieści podniosły na duchu, bo dzień od rana był jedną wielką katastrofą.

Magdalenako GRATULACJE, a widzisz ja musze czekać jeszcze 2 tygodnie, bo lekarz wogóle nie zrobił mi USG, ale co tam usłyszymy ta wieść od razu we dwójke, także się cieszę.:-)

Magdalena - czyli sami faceci w domu.... cos czuje, że u mnie tez tak będzie :sorry:

:-)Wszystkim majowym mamom
duzo przyjemnośći w dniu dzisiejszych mikołajek :-)

witam Mikołajkowo ;-)

czy był u was Mikołaj ? ja nie zasłużyłam... :-( dzieci obdarowane słodyczami ;-)

pozdrawiam ;-)

witajcie po długiej przerwie :-)

ale żeście się rozpisały i to dobrze bo się coś tu dzieje :tak::tak::sorry2: trochę przeczytałam i odpisałam co nie co :-) później przeczytam resztę ;-):tak:

My napewno się wybierzemy na szkołę rodzenia bo podobno jest obowiązkowa jak się ma poród rodzinny czy to prawda??:dry:Ja mam pytanie od którego tygodnia najlepiej wybrać się do szkoły rodzenia??

anula - podaj te ćwiczonka też bym je chciała robić bo boję się nacinania krocza :wściekła/y:

kamilka - filmy spoko;-)

Wiecie co, ale mi się ciśnienie podniosło :wściekła/y:
Od 2 tygodni zbieramy ekipe na Sylwka i w zasadzie od poniedziałku mamy juz kase tylko nie możemy jakoś znaleźć czasu żeby jechać wpłacic. Dzisiaj małżonek dzwoni do tej restauracji i sie okazało, że nie ma juz wolnych miejsc :no:
Zreszta nie tylko w tej restauracji, którą wybraliśmy ale równiez w tych alternatywnych brakuje juz miejsc:angry:
A tak sie nagrzałam na ta imprezę :-(

reklama
Tolka23, fajnie, że własnie zadaałaś to pytanko na temat szkoły rodzenia, bo ja też dzisiaj o tym myślałam...znalazałm juz nawet namiary na taką szkółkę w Zamościu, ale wolałabym najpierw poczytać Wasze opinie na ten temat, żeby się jakoś nastawić... :)

Do góry