reklama
Kamia zdecydowałam się na milly mally, bo berber miał sporo negatywnych opinii. Po za tym oprócz więzienia mego kochanego szkraba bębę go używać jako łóżeczko turystyczne.
Właśnie był kurier, ale z otwarciem pakunku poczekam na małża. W paczce powinne też być odciski bobasa i kierownica na wózek
Zabawka do wozka CANPOL na rzep KIEROWNICA HIT ! (1845334876) - Aukcje internetowe Allegro
Bra współczuję nacięcia się na krem...
Właśnie był kurier, ale z otwarciem pakunku poczekam na małża. W paczce powinne też być odciski bobasa i kierownica na wózek
Zabawka do wozka CANPOL na rzep KIEROWNICA HIT ! (1845334876) - Aukcje internetowe Allegro
Bra współczuję nacięcia się na krem...
aina110
Fanka BB :)
wracając do krzesełka, my od chrzestnej Jasiowej dostaliśmy takie:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA FISHER PRICE (L0541) (1855351768) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA FISHER PRICE (L0541) (1855351768) - Aukcje internetowe Allegro
mandrzejczuk
No to sie szarpnela hoho krzeselko zajebiste!!! Ja mam slabosc do fisher price szkoda, ze wszystko takie drogie...
Dziewczyny jeszcze wam tu wkleje może któraś znajdzie jeszce coś dla swojego maluszka polecam ja kupiła i wszystko przyszło
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/category/728/KOMBINEZON.html
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/category/728/KOMBINEZON.html
persefona
Laski w 5 10 15 mają znowu obniżki -50%:-) Ja zakupiłam body i bluzeczkę kibicka dla młodego po 14,99zł.
Body o takie -> Body 5T2109 - Body - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
A bluzeczka taka -> Bluzka Niemowlęca 5H2106 - Bluzki - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
:-):-):-):-):-)
Body o takie -> Body 5T2109 - Body - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
A bluzeczka taka -> Bluzka Niemowlęca 5H2106 - Bluzki - kategoria - Niemowlak - sklep internetowy 5.10.15.
:-):-):-):-):-)
Ja wczoraj w Pepco byłam i kupiłam Igorowi 2x body czapkę z rękawiczkami same rękawiczki.
A no i zakupiliśmy młodemu spacerówkę,używaną już ale za 150 zł się opłacało bo nawet jeszcze w dobrym stanie(jak się zepsuje to nie będzie szkoda tylko się inny kupi). Strasznie brudna tylko była ale wypraliśmy i jest ok. Igor jaką radochę miał jak dzisiaj go wsadziłam. Teraz zostało nam wyprać poprzedni wózek i oddać.
Postaram się później fotki wstawić.
A no i zakupiliśmy młodemu spacerówkę,używaną już ale za 150 zł się opłacało bo nawet jeszcze w dobrym stanie(jak się zepsuje to nie będzie szkoda tylko się inny kupi). Strasznie brudna tylko była ale wypraliśmy i jest ok. Igor jaką radochę miał jak dzisiaj go wsadziłam. Teraz zostało nam wyprać poprzedni wózek i oddać.
Postaram się później fotki wstawić.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja u nas szukam czapeczek na zimę... i nie ma żadnych zawiązywanych pod szyją
ani dla Emci ani dla Viki ... same takie zwykłe bobki gdzie uszy na wierzchu... masakra
ani dla Emci ani dla Viki ... same takie zwykłe bobki gdzie uszy na wierzchu... masakra
Kamcia sliczne wiązane czapki są na allegro co roku kuouje od sprzedawcy SENSIMA albo wystarczy wpisac kocham czapki, cudne sa i pomierzone przez sprzedawce plecam, ja już mam kilka upatrzonych dla mojej gromadki
A teraz mi się przypomniało ze ty zagraniczna jesteś:-)
A teraz mi się przypomniało ze ty zagraniczna jesteś:-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
paula ale na allegro to ja dużo rzeczy kupuję :-)
także może i te cz\apki też kupię.. zawsze można prosić o wysyłke za granicę...:-)
zaraz zobaczę sobie tego sprzedawcę
także może i te cz\apki też kupię.. zawsze można prosić o wysyłke za granicę...:-)
zaraz zobaczę sobie tego sprzedawcę