reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Hej dziewczyny powiedzcie mi jak przechodzicie drugi trymestr u mnie pierwszy był wspaniały żadnych objawów oprócz bólu piersi drugi trymestr to jakaś katorga mdłości wymioty zmiany nastroju. Czy któraś z was też tak miała?
Nie, raczej wiekszosc ma odwrotnie. W 1 wymioty i mdlosci. Ewentualnie i w 1 i w 2

reklama
Hej, ja się czuję bardzo dobrze w drugim trymestrze, jedynie co to wiecznie głodna 😅. Powiedzcie mi czy któraś ma tak że bo się badań połówkowych że coś na nich wyjdzie… na pierwszych prenatalnych wszystko u mnie dobrze ale teraz cały czas myślę o tych drugich…

Ja jestem w ciąży 13,5dni i byłam na badaniu prenalnym i powiedziano mi że będzie dziewczynka termin porodu 29 mają. Ale co do półci nie jestem pewna czy to dziewczynka

IMG-20241114-WA0017.jpeg

Część dziewczyny co myślicie co to za płeć byłam na nadaniach prenatalne 12,1 dzień powiedziano mi że to dziewczynka ale ja tam widzę susiak jak myślicie wy kobietki przewidziany poród mam na 29 maja jak ktoś może doradzić proszę o informację dziękuję.

Część dziewczyny co myślicie co to za płeć byłam na nadaniach prenatalne 12,1 dzień powiedziano mi że to dziewczynka ale ja tam widzę susiak jak myślicie wy kobietki przewidziany poród mam na 29 maja jak ktoś może doradzić proszę o informację dziękuję.
Skoro lekarz powiedział, że dziewczynka to dziewczynka. To wyrostek płciowy a nie siusiak.

reklama
Ja byłam w 13 tygodniu i Pani Doktor powiedziała ze na razie nie mówi bo to jest 50 na 50. Wstrzymaj się miesiąc i powinna być pewność:)

reklama
Do góry