reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Dzień dobry dziewczyny! U mnie na szczęście nie ma żadnych praktycznie objawów ciąży poza bolącymi piersiami, ale to też już zdecydowanie mniej jak jeszcze 2tyg temu. Mdłości ani razu, za to apetyt na wszystko masakryczny hehe. Z jednej strony się cieszę a z drugiej - wiadomo że człowiek się stresuje czy oby na pewno w takim wypadku wszystko ok 🙂 jutro wizyta to mam nadzieję że się uspokoję 😄
Dołączam się do poszukiwań moderatorki, ja się niestety nie nadaje 😞

Cześć dziewczyny, u mnie dzis 8t0d. Standardowo jestem śpiąca, ale dziś wyjątkowo mam samoloty jak na kacu😅 Śniadanie mi rosło, ale weszło koniec końców. Ja wizytuje dopiero 22.10. Jiz sie nie mogę doczekać 🥰

Załączniki

• Screenshot_20241014_091914_Pregnancy+.jpg
    Screenshot_20241014_091914_Pregnancy+.jpg
    171,5 KB · Wyświetleń: 42
Dziewczyny, na początek proponuję stworzyć temat dodatkowy z lista osób które chcą przejść na wątek prywatny, bo powoli czas się przenosić :)

Jakby na głównego moderatora się nie nadaje, ale mogę służyć pomocą jako drugi - zaznaczam że z moderowaniem tym forum nie miałam za wiele do czynienia ;)

Ja sobie ostatnio na promce kupiłam jeansy ciążowe z hm. Mam 2 pary z pierwszej ciazy ale rozmiar M wtedy zaczęłam je nosić dopiero pod koniec 5 miesiąca teraz czuję że będą niedługo potrzebne a na dalszy czas kupiłam teraz w rozmiarze L.
Ja mam po 1szej ciąży dodatkowe 2 kg niby nie dużo bo niedawno schudłam, było więcej, ale biodra i talię mam dużo szersze. A teraz już mam problemy z oddychaniem no ciężko mi się śpiewa z córką albo nie mogę iść szybko i mówić, staniki mnie uwierają na obwodzie mam wrażenie duszności ciągle. Czyżby już przepona szła do góry, chyba zdecydowanie za wcześnie.

Ja sobie ostatnio na promce kupiłam jeansy ciążowe z hm. Mam 2 pary z pierwszej ciazy ale rozmiar M wtedy zaczęłam je nosić dopiero pod koniec 5 miesiąca teraz czuję że będą niedługo potrzebne a na dalszy czas kupiłam teraz w rozmiarze L.
Ja mam po 1szej ciąży dodatkowe 2 kg niby nie dużo bo niedawno schudłam, było więcej, ale biodra i talię mam dużo szersze. A teraz już mam problemy z oddychaniem no ciężko mi się śpiewa z córką albo nie mogę iść szybko i mówić, staniki mnie uwierają na obwodzie mam wrażenie duszności ciągle. Czyżby już przepona szła do góry, chyba zdecydowanie za wcześnie.
U mnie pierwsza ciąża i nadal ciało wyglada jak wyglądało. Brzuch od czasu do czasu mam mocno wzdety, ale spodnie się zapinają bez problemu. Nie wiem, jak mi ciało się będzie zmieniać jeszcze, wiec ja za wszystkimi zakupami wstrzymuje się do zmian. Na razie to buszuje w rzeczach dla dzieci i stworzyłam już listę wyprawkową 😅 w weekend powiedzieliśmy wszystkim znajomym o ciazy, wiec teraz czas na deklaracje, co po kim odziedziczymy 😂😂

reklama
Witajcie Dziewczyny,
Pozwolę sobie do Was dołączyć. To moja 7 ciąża, w domu 6 latka i roczny synek. Za sobą mam 4 poronienia,więc do tej ciąży podchodzę bardzo asekuracyjnie. Synka udało mi się donosić dzięki zastrzykom clexane.czy która z Was też je przyjmuje? Jeśli tak,to od kiedy lekarz kazał Wam przyjmować? Serdecznie pozdrawiam Anna

Do góry