reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Gratulacje ! Mam nadzieję że taka sama wiadomość otrzymam za tydzień!

Dostałam właśnie wyniki bety w piątek była 941 dziś 2831.

Ja jeśli będzie wszystko wporzadku będę robiła badania prenatalne ze względu na wiek oczywiście ale nad takimi bardzo szerokimi nie myślałam w sumie.
Ile masz lat ?? Bo ja 41 więc ryzyko że coś pójdzie nie tak ogromne .

reklama
W rodzinie mojego byłego faceta, kobieta po 50 urodziła zdrowe dziecię 😊 to dziecię mialo siostrę wtedy 30-letnia, która sama już miała 3-jke swoich 🙈
No jasne. Tu nie ma reguły. Ja w ciąży w wieku 24 lat miałam przez lekarza zlecane wszystkie badania takie dodatkowe ze względu na wcześniejsze poronienia i przypadłości.

Ale tutaj już sama wiem że to będzie bardzo ciężka ciąża i wszystko się może wydarzyć bo jestem po usunięciu szyjki...

No ja po wizycie.
Serduszko bije 😍
1,1 cm człowieka
Ja dalej nie mogę w to uwierzyć .
Dostałam skierowanie na badania krwi i moczu. Za tydzień wizyta i założenie karty ciąży + cytologia.
Myślę intensywnie nad badaniami genetycznymi z krwi . Po głowie mi chodzi panorama rozszerzona ( prócz dużych zespołów genetycznych wykrywa mikrodelacje i delacje -taka ma moja córka ) można już podobno od 10tc robić i wskazuje też płeć więc taki bonusik) koszt blisko 3 tys. Ktoś rozważa ?
ja myślałam o nifty albo czymś podobnym, ostatnio robiłam właśnie nifty

reklama
Do góry