NieDziewczyny a robiłyscie testy owulacyjne ?
reklama
Dziewczyny życzę Wam spokojnych ciąż :-) Mam wyniki beta HCG i progesteronu i wszystko wskazuje na to że ciąży nie było a lada dzień dostanę okres bo progesteron spadł do 1. Takiego długiego cyklu to jeszcze nie miałam
Lea2022
Moderator
Na takim poziomie beta rośnie już znacznie, znacznie wolniej. Ale powyżej 10tys powinien być już widoczny zarodekMam wynik bety 26293. Porównałam sobie na razie z wynikami z początku września i wyszło 35.5% więc raczej kiepsko. Ale pojadę w ten poniedziałek jeszcze raz, żeby w razie co w szpitalu mieć czarno na białym
Jeenny
Fanka BB :)
mi gin mowil ze przy 10tys to serduszko widaćNa takim poziomie beta rośnie już znacznie, znacznie wolniej. Ale powyżej 10tys powinien być już widoczny zarodek
Lea2022
Moderator
No tak, najczęściej tak, ale może być jeszcze sam zarodek, a serduszko np następnego dnia, bo to są szybkie zmiany, a poza tym te przedziały są też takie dość orientacyjne. No ale ponad 25 tys to już znacznie wyżej niż 10mi gin mowil ze przy 10tys to serduszko widać
Vabien40
Zaangażowana w BB
Z kolei ja tylko chodzę i szukam czegoś do zjedzeniaZa chwilę zwymiotuję z głodu, ale nie mam ochoty na jedzenie. Kocham pierwszy trymestr
Anna9876
Fanka BB :)
O rety znam to! W piątek zjadłam tylko pół banana i wypiłam 1 miarkę białka żeby cokolwiek weszło. Wczoraj też ciut jajecznicy i na obiad trochę fasolki z kiełbasą. A dzisiaj 1/4 jabłka na razie. MasakraZa chwilę zwymiotuję z głodu, ale nie mam ochoty na jedzenie. Kocham pierwszy trymestr
reklama