reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Dziękuję za słowa wsparcia 🥰 Ja mam już 3 dzieci, nie planowałam tej ciąży. Fakt, że dzisiaj kilka razy poleciały łezki i poszła paczka pryncypałek, ale myślę, że szybko się pozbieram...
Emocje zawsze będą, daj sobie trochę czasu, upuść emocje. Pamięć zawsze pozostanie ale ból będzie mniejszy. Ściskam mocno ❤️

reklama
Dzięki za odpowiedzi i trochę lżej że nie jestem z tym sama. Jest 4.25 a ja od dwóch godzin nie śpię... Zjadłam 2 jabłka i jest mi nie dobrze... Zapowiada się ciężki dzień...

Ktoś umiałby wyjaśnic, w przypadku samego pęcherzyka plodowego bez pęcherzyka żółtkowego i zarodka, co po drodze poszło nie tak jak powinno? Czy sam pęcherzyk płodowy ma swoje DNA? 🤔

Ktoś umiałby wyjaśnic, w przypadku samego pęcherzyka plodowego bez pęcherzyka żółtkowego i zarodka, co po drodze poszło nie tak jak powinno? Czy sam pęcherzyk płodowy ma swoje DNA? 🤔
IMG_0061.png

reklama
Do góry