Emocje zawsze będą, daj sobie trochę czasu, upuść emocje. Pamięć zawsze pozostanie ale ból będzie mniejszy. Ściskam mocnoDziękuję za słowa wsparcia Ja mam już 3 dzieci, nie planowałam tej ciąży. Fakt, że dzisiaj kilka razy poleciały łezki i poszła paczka pryncypałek, ale myślę, że szybko się pozbieram...
reklama
nieboniebieskie
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedzi i trochę lżej że nie jestem z tym sama. Jest 4.25 a ja od dwóch godzin nie śpię... Zjadłam 2 jabłka i jest mi nie dobrze... Zapowiada się ciężki dzień...
Roksiemi
Ktory jesteś tydzień?Dzięki za odpowiedzi i trochę lżej że nie jestem z tym sama. Jest 4.25 a ja od dwóch godzin nie śpię... Zjadłam 2 jabłka i jest mi nie dobrze... Zapowiada się ciężki dzień...
MamaR
Trzymaj się kochana, choć jeszcze jest nadzieja więc całkiem nie skreślaj szansDziękuję za słowa wsparcia Ja mam już 3 dzieci, nie planowałam tej ciąży. Fakt, że dzisiaj kilka razy poleciały łezki i poszła paczka pryncypałek, ale myślę, że szybko się pozbieram...
nieboniebieskie
7+3 i tak z USG też wychodziKtory jesteś tydzień?
Ktoś umiałby wyjaśnic, w przypadku samego pęcherzyka plodowego bez pęcherzyka żółtkowego i zarodka, co po drodze poszło nie tak jak powinno? Czy sam pęcherzyk płodowy ma swoje DNA?
Roksiemi
To jeszcze moment i będzie 2 trymestr A ten pierwszy niech idzie w zapomnienie. Dla mnie najgorszy jest ten pierwszy, drugi głowa odpoczywa zeny w trzecim znowu czekać czy to już7+3 i tak z USG też wychodzi
reklama
Anna9876
Tak, ale właśnie co to znaczy, czy np komórki przestały się namnażać i materiał genetyczny zanikł?