reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Jejku ciążowe hormony chyba we mnie buzują chociaż bardziej te płaczliwe do tej pory były ale wczoraj wieczorem pokłóciłam się z panią z PZU przez to że nie poinformowała mnie o jednym aspekcie i tak o to badania labo mogę zrobić dopiero jutro a nie dziś.. więc dziś i tak idę bez badań do gina... Ech... A dziś wstałam o 5 czułam że muszę coś zjeść bo mdłości oczywiście a teraz tak mi wymiotować się chce że nie mam siły nic zrobić... Jestem na L4 a dom wygląda jak pobojowisko 🤢🤮🫣😤

reklama
:(

Załączniki

• ae7a2d8e-7756-49ac-9800-6fd65a5862d6.jpeg
    ae7a2d8e-7756-49ac-9800-6fd65a5862d6.jpeg
    16,9 KB · Wyświetleń: 51
  • d68a5fcc-37ff-456d-8511-9e7f6172d8dc.jpeg
    d68a5fcc-37ff-456d-8511-9e7f6172d8dc.jpeg
    17,1 KB · Wyświetleń: 51
Ja już po śniadaniu. Zjadłam opakowanie koreczków śledziowych bałtyckich i dwa opakowania paluszków surimi. Coraz bardziej dziwacznie się robi... strasznie mnie ciągnie do kwaśnych rzeczy i do ryb.

nie wkułam się przez przypadek w jakąś żyłkę?
Ja ostatnio mam taką pamiątkę bo przebiciu małej żyłki ale od razu po wyjęciu igły wiedziałam że będzie siniak.
U mnie na szczęście udaje się wbijać bez siniaków.
Zachowujesz odstęp chyba 5 cm od pępka jak jest w ulotce?

Tak , zachowuje odstęp. Ja to bardziej na bokach robię. Teraz to już nie wiem gdzie robić bo tak mnie boli brzuch . A gdzie do końca 🥴🥴🥴

reklama
Do góry