reklama
Moonstone
Moderator
To ze chcemy prywatności i intymności to nie jest równoznaczne z brakiem wspierania. Wątek został zamknięty zdaje się po jakimś miesiącu od założenia publicznego wątku, już w tym czasie udało nam sie bliżej poznać, także to raczej zrozumiałe.Trochę słabo z tym nieprzyjmowaniem. Myślałam, że kobiety powinny się wspierac…
Mrs.Alice
Fanka BB :)
Widocznie był czas na przyjmowanie nowych a teraz trzeba szukać innego forumTrochę słabo z tym nieprzyjmowaniem. Myślałam, że kobiety powinny się wspierac…
Zapraszam w do czerwcowych mam przyjmiemy nie wyznaczamy granic w czasieTrochę słabo z tym nieprzyjmowaniem. Myślałam, że kobiety powinny się wspierac…
Brownie1992
Moderator
Ok wporządku
Musiałyby się wypowiedzieć też wszystkie dziewczyny z prywatnego wątku, ale generalnie oprócz tego, że z tego wątku publicznego nie wszystkie dziewczyny były chętne na prywatne to też po pierwsze chwilę się poznawałyśmy zanim powstał prywatny wątek. Po drugie warunkiem bycia na wątku jest też regularna aktywność. A po trzecie tak naprawdę każdy może sobie konto założyć i twierdzić, że chce dołączyć do prywatnego wątku. Nie widzę powodu dla którego piszesz, że to słabe. Nie znamy Was, po prostu dołączyłyście do wątku publicznego i o ile z tym nie ma problemu to jednak na prywatnym wątku zebrała się fajna grupa dziewczyn, które się już poznały, które dzielą się swoimi problemami czy radościami i fotkami. W realnym życiu też przecież od razu nie każdego wpuszcza się do swojego grona tylko trzeba się poznać.Trochę słabo z tym nieprzyjmowaniem. Myślałam, że kobiety powinny się wspierac…
Sandra1998
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny,
czy możecie polecić jakąś dobrą książkę na temat porodu, połogu i macierzyństwa?
Dzięki
czy możecie polecić jakąś dobrą książkę na temat porodu, połogu i macierzyństwa?
Dzięki
Mrrrozik
Zaangażowana w BB
Ja polecam W oczekiwaniu na dzieckoCześć dziewczyny,
Dzięki
Moze jest malo przystepna - jest to spora pozycja malym druczkiem ale jest tam WSZYSTKO. Znalazlam informacje ktorych nie moglam znalezc w necie. Takze polecam.
W oczekiwaniu na dziecko
NAJNOWSZE, ZMIENIONE, POSZERZONE WYDANIE! Ponad 19 milionów sprzedanych egzemplarzy! Najlepszy poradnik dla przyszłych matek i ojców. Tej książce ufają miliony
www.taniaksiazka.pl
Farelka
Niestety nie ma reguły. Zwykle mija z końcem pierwsze trymestru, ale bywa różnie. Czasem trzeba poczekać do końca 4 miesiąca, czy nawet 5, aż beta będzie na znacznie nizszym poziome.Hej dziewczyny,jak Wasze objawy? U mnie zaraz 15.tydzień,ale nie jest wcale lepiej, mimo brania Xonvei dziś i wczoraj oddałam posiłek. Ból głowy dobija...
Dużo osób mówiło,że to w 14tyg. mija,ale tak się nie dzieje...
floresence
Ja mam 15+4 i dalej czasem rzygne … ale już nie jest to tak częstoHej dziewczyny,jak Wasze objawy? U mnie zaraz 15.tydzień,ale nie jest wcale lepiej, mimo brania Xonvei dziś i wczoraj oddałam posiłek. Ból głowy dobija...
Dużo osób mówiło,że to w 14tyg. mija,ale tak się nie dzieje...
reklama
fasolka32
Współczuję, wiem jakie to okropne, nawet odruchy wymiotne tak rwą żołądek...Ja mam 15+4 i dalej czasem rzygne … ale już nie jest to tak często