reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Cześć, a czy ktoś Cię z czerwcowych wyrzuca? U nas też są dziewczyny, którym termin porodu z maja się przesunął na koniec kwietnia i wszystkie zostały z nami. Nikt im nie kazał się przenosić na kwietniowe 😊
Nie 😅 nikt mnie nie wygonił. I też nie myślę odchodzić od dziewczyn. Myślałam , że to nie problem żeby dołączyć :)

reklama
Dzięki za odpowiedź 🌷. W zasadzie obserwuję co się dzieje i widzę,że już nakręcili się,że odchodzę, wszystkim powiedzieli (w końcu się na to zgodziłam). Wiem,że teraz jak zmienię zdanie to będzie kwas,a tak nie chciałabym się żegnać. Poza tym wciąż mam nieciekawe objawy: mdłości,odruchy wymiotne, żołądek z kamienia... W sobotę będzie 14. tydzień, a postępów z samopoczuciem brak, więc nie mam wyjścia . Wypłata trochę boli,bo to średnia z 12.miesięcy, a ja niedawno miałam 2 podwyżki, więc do średniej wliczają się też te słabsze wypłaty. No trudno... Zaczynam przechodzić żałobę na samą myśl bez pracy, bo naprawdę ją lubię. Muszę się z tym oswoić 🥴
A czym się zajmujesz ?
Ja też myślałam pracować jeszcze w przyszłym roku żeby załapać się na podwyżkę w styczniu, ale za ciężka praca i fizycznie nie dałabym rady. Od początku lub połowy grudnia odchodzę i też ubolewam bo spora część wypłaty mi odpadnie
No ale cóż , dziecko najważniejsze :)

reklama
Do góry