reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny właśnie wróciłam z krwi i zakupów małych. Poczułam coś mokrego w majtach poleciłam do łazienki o na wkładce mam takie upławy koloru ecru. Czy miałyście tak? Mam się martwić ? Gin dopiero jutro wieczorem

reklama
Cześć wiem ze jest zalany ale może ktoś mi powiedzieć czy to szansa jest jakaś jak tak wyszedł ? Muszę czekać do jutra…

Załączniki

• IMG_8141.jpeg
    IMG_8141.jpeg
    227,3 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_8133.png
    IMG_8133.png
    815,3 KB · Wyświetleń: 102
Dzisiaj czeka mnie wizyta i kolejne USG, powinno być serduszko ❤️ (wg moich wyliczeń 7+2), jestem podekscytowana!

Do dziewczyn które planują jeszcze wyjazdy wakacyjne - przygotujcie sobie ciazowa apteczkę;D ja niczego nieświadoma pojechałam z dosc standardowym zestawem i po złapaniu infekcji pecherza w hotelowym basenie miałam przekichane haha:D Okazuje się że furagina dopiero w 2 trymestrze jest dozwolona:) Ja zupełnie nie ogarniam jeszcze ciążowych zakazów, poza oczywistymi, przydałby sie jakoś kompaktowy przewodnik dla poczatkujacych 🙈

Cześć wiem ze jest zalany ale może ktoś mi powiedzieć czy to szansa jest jakaś jak tak wyszedł ? Muszę czekać do jutra…
Nie kojarzyłam Cię, więc zerknęłam na pozostałe posty. Na tych zdjęciach, których tu nie wstawiłaś widać drugą kreskę, ale test jest zalany, czyli nieważny. Równie dobrze może to być fałszywie dodatni wynik. Zrób nowy test i będziesz wiedziała. 🙂

Dzisiaj czeka mnie wizyta i kolejne USG, powinno być serduszko ❤️ (wg moich wyliczeń 7+2), jestem podekscytowana!

Do dziewczyn które planują jeszcze wyjazdy wakacyjne - przygotujcie sobie ciazowa apteczkę;D ja niczego nieświadoma pojechałam z dosc standardowym zestawem i po złapaniu infekcji pecherza w hotelowym basenie miałam przekichane haha:D Okazuje się że furagina dopiero w 2 trymestrze jest dozwolona:) Ja zupełnie nie ogarniam jeszcze ciążowych zakazów, poza oczywistymi, przydałby sie jakoś kompaktowy przewodnik dla poczatkujacych 🙈
w aplikacji ciąża+ wyświetlają się codzienne artykuły m.in z zakazami w ciąży. Bardzo lubię tą aplikację, przy pierwszym też korzystałam

reklama
Do góry