reklama
Medjool
Fanka BB :)
O, tego nie słyszałam jeszcze. Może to jest jak z kolendrą, że niektórzy czują w niej smak mydła?Smakuje ziemia
LKarina
Aktywna w BB
Mi wychodzi chłopak, ale trzymam kciuki za dziewczynkę, bo córcia bardzo chciałby siostrę, w sumie obojętnie, oby zdroweJaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka
Pierwiastka
Mieszkałam przez kilka lat w Anglii i stamtąd się tego nauczyłam. Podobnie jak pokochałam frytki zalane octem
Moja miłość do octu, myślę że zaakceptowała bym to danie
Jaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka
U mnie chłopiec
Chałka
Czasem jemy fast foody, ale nie często. Jeśli już zamawiamy to kebaby (mamy świetną kebabownie blisko domu), zapiekanki (uważam, że w moim wydupiu sa najlepsze na świecie), albo burgery. Ale najczęściej jeśli juz fast food to domowej roboty.Coś jecie z fast-foodow? Restauracji? Co miałyście na obiad? Jestem głodna, ale nie wiem na co mam ochotę
Dziś na obiad zupa musztrdowa. Właśnie myślę, co na jutro, ale chyba "chińczyk" z ryżem
Aurorah
no to jest czaderskie frytki polane octem kochamMoja miłość do octu, myślę że zaakceptowała bym to danie
U mnie chłopiec
Moonstone
Moderator
Ja miałam pyzy z mięsem w sosie pieczarkowym i zupkę Zupki to życieCzasem jemy fast foody, ale nie często. Jeśli już zamawiamy to kebaby (mamy świetną kebabownie blisko domu), zapiekanki (uważam, że w moim wydupiu sa najlepsze na świecie), albo burgery. Ale najczęściej jeśli juz fast food to domowej roboty.
Dziś na obiad zupa musztrdowa. Właśnie myślę, co na jutro, ale chyba "chińczyk" z ryżem
Moonstone
Moderator
Nie… jednak dalej nie umiem sobie wyobrazićno to jest czaderskie frytki polane octem kocham
Dziewczyny, jestem w ciąży to już praktycznie 9 tydzień. Niecałe 2 tygodnie temu byłam na pierwszej wizycie u mojej gin (czyli 6 tydzień), która prowadziła poprzednia ciąże(corka ma 2,4l ). Na usg było widać obok pęcherzyka taka dziwna czarna plamkę, nie koło zarodka. Gin powiedziała, ze prawdopodobnie były dwa zarodki ale może drugi się nie rozwinął.. zbadała tętno było Ok, ciąża żywa, reszta tez ok. Trochę się denerwuje co to może być. Czy któraś z was tez na początku miała takie „znaleziska@?
reklama
Aurorah
musiałabyś spróbować mi to się też dziwnie na początku wydawałoNie… jednak dalej nie umiem sobie wyobrazić