Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Dzisiaj 10.05
Dobra, ja nie będę strzelać z terminem, bo się okaże na następnej wizycie. Właśnie się zapisałam na 23 września @Brownie1992 proszę o wpisanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 10.05
ja mam następną wizytę 19.09Dziewczyny posprawdzajcie proszę pierwsza stronę bo jestem na wakacjach i się całkowicie wyłączyłam
Jeśli coś brakuje to zaaktualizuję
Ja doczekam do tego 20, chociaż najchętniej to poszłabym jutrooo to musimy się wspierać bo ja bym najchętniej dziś już poszla u mnie wtedy to już będzie 7+2 próbuje się wbić 18.09 ale nie ma terminu. Mnie boli podbrzusze i odcinek lędźwiowy.
To będziecie mieć wesołą gromadkęZniknęłam na jakiś czas ale nas życie dojechało. Na betę nie poszłam ale wczoraj poszłam na usg w 5+3 i lekarz oznajmił ze są dwa pecherzyki także wyglada na to, ze mamy szanse na dziecko 4 i 5
Chyba się nic nie stanie jak raz nie weźmiesz ;D ja mam problem ze nie umiem połknąć tabletkiPrzez te wizyty dziś (bo mała miała tez szczepienie) zapomniałam, czy brałam suplementy dziś rano
A z jakiej firmy suplementujesz? Bo te z pregny są spoko do przełykania a te z pueri to zdarzało mi się rozgryzacChyba się nic nie stanie jak raz nie weźmiesz ;D ja mam problem ze nie umiem połknąć tabletki