Brownie1992
Moderator
Ja dziś 3 razy w nocy wstawałamjuż tego nawet nie skomentuje hahah sikam co chwile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś 3 razy w nocy wstawałamjuż tego nawet nie skomentuje hahah sikam co chwile
omg to ja w nocy raz i o 6 rano pobudka, nie ma tego dużo a czuje że chce sikać co chwile zwlaszcza w ciągu dniaJa dziś 3 razy w nocy wstawałam
Na Staraczkach 2021 nie byłam, tylko podczytywałam z ukrycia, ale staraczki 2022 kojarzę. Może nie utrzymywałyśmy kontaktu, ale Twój nick jest dla mnie znajomy.@Brownie1992 jaka miła wiadomość. Pewnie mnie nie kojarzysz ale byłam na staraczkach 2021 i 2022.
Cały czas śledzę wątki kreskowe i serducho aż rośnie jak widzę że kolejnej dziewczynie się udało.
Nudnej ciąży życzę Tobie i pozostałym dziewczyną które tutaj dołącza
Pozdrawiam z Michałem ur. 17.09.2022
Jeszcze nie wie. Wczoraj dziwnie na mnie patrzył jak ciągle te wyniki odświeżałam. Ale dziś jadę kupić coś drobnego i mu powiem@Brownie1992 twój już wie? ja nie wytrzymałam i powiedziałam a miało być takie piękne pudełeczko z bucikami Mój w dodatku sam się domyślił
czekam na reakcję!Jeszcze nie wie. Wczoraj dziwnie na mnie patrzył jak ciągle te wyniki odświeżałam. Ale dziś jadę kupić coś drobnego i mu powiem
Musze jakiś prywatny wątek założyćczekam na reakcję!
ciekawe jaka będzie reakcjaJeszcze nie wie. Wczoraj dziwnie na mnie patrzył jak ciągle te wyniki odświeżałam. Ale dziś jadę kupić coś drobnego i mu powiem