ooo masz termin na moje urodziny ja 4 maja mam wizytę, wcześniej lekarz twierdził, że to będzie moja ostatnia przed porodem ale zobaczymy. Już mam dość bycia w ciąży ale wiem, że lepiej jak jeszcze posiedzi. Ty możesz śmiało zaczynać chyba?Ja smoczki mam dwa z jeden z bibs a drugi nie pamiętam już w torbie spakowany i dwie butelki z Lansinoh. Jak nie podpasują to wtedy będę próbować coś innego. Ja już na końcówce dosyć mam, ledwo chodzę ale małej się nie śpieszy. Więc szybciej niż po majówce się nie nastawiam a termin mam na 9.05. Lekarz zalecił stymulacje sutków zacząć od soboty.
reklama
Co to jest wymaz gbs?No ja już bym mogła rodzić ale dobrze jej w brzuchu też mam wizytę jeszcze jedną umówioną na 4.05 i dopiero wtedy będę miała ten wymaz gbs robiony. A na kiedy masz termin?
29/30 maj dopiero
Wymaz z pochwy i okolic odbytu w kierunku paciorkowca z grupy B.Co to jest wymaz gbs?
29/30 maj dopiero
Jeśli jest dodatni, to w czasie porodu trzeba podać mamie antybiotyk.
Boże 2 dzieci a ja pierwsze słyszęWymaz z pochwy i okolic odbytu w kierunku paciorkowca z grupy B.
Jeśli jest dodatni, to w czasie porodu trzeba podać mamie antybiotyk.
Mi pobierał tylko z okolicy pochwy. Wyszedl ujemny.Boże 2 dzieci a ja pierwsze słyszę
Ja nie wiem czy będę majowa czy już kwietniowa dzisiaj trafiłam na oddział z regularnymi napięciami… normalnie pewnie bym leżała w domku, ale że mam to szew na szyjce to wolałam nie ryzykować… coś przeczuwam, że będzie raczej końcówka kwietnia….
gooskaw
Fanka BB :)
czyli nie tylko mój organizm tak chętnie zaprasza do siebie wirusy.. jedynie infekcje intymne mnie nie dopadają.
Bardzo współczuję buntu! Mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie
Moja młoda właśnie od poniedziałku siedzi w domu z ospą jak nie urok to sraczka, ale lepiej, że na teraz a nie za miesiąc
Ło jezu... ospa tej sie boje jak ognia bo moj jeszcze tez nie przechodzil.
Mloda przechodzi lagodnie czy drapie wszystko?
U nas plan taki ze smiga do konca kwietnia i robimy mu miesiac przerwy zeby nic nie przytargal nowego i zmutowanego. Pozniej bedziemy malymi krokami ciagnac do przodu :-)
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
Ja nie wiem czy będę majowa czy już kwietniowa dzisiaj trafiłam na oddział z regularnymi napięciami… normalnie pewnie bym leżała w domku, ale że mam to szew na szyjce to wolałam nie ryzykować… coś przeczuwam, że będzie raczej końcówka kwietnia….
Majowa majowa, wez sie nie wpierniczaj w kolejke
Podziel się: