Tylko na wyniki badań z krwi (jeśli będą Ci robić) trzeba trochę poczekać. U mnie tydzień, ale z tym bywa różnie, w zależności od ośrodka : )Dziekuje
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
Czasami placówki robią najpierw badanie krwi (kilka dni przed usg), wtedy na usg już dostajesz pełen pakiet. Ale to chyba zależy od konkretnego miejsca gdzie będziesz robiła prenatalne, bo robie bywaDziekuje
A czy jak termin z prenatalnych nie pokrywa się z tym we wcześniejszym etapie ciszy to i tak chyba bierze się pod uwagę ten pierwszy, bo jest bardziej wiarygodny ? Jak to jest? Bo ja np. terminu ostatniej miesiączki nie pamiętam ..
gooskaw
Kochane. Wy też czasem odczuwacie takie mocne kłucie w pochwie ? Ja mam od rana i mega dziwne to hmm nii to boli ,ni to drażni...
Klucia raczej nie. Czasami takie ćmiące bole przedokresowe. Ale klucie to moze zwiazane z wiazedlami? Np przy zmianie pozycji z siedzacej na stojaca?
U mnie się nie pokrywa, ale TP został taki jaki był na początku. Być może to też zależy od lekarza. U mnie malec był coraz bardziej "do przodu" i na prenatalnych miał +6 dni w stosunku do OM.A czy jak termin z prenatalnych nie pokrywa się z tym we wcześniejszym etapie ciszy to i tak chyba bierze się pod uwagę ten pierwszy, bo jest bardziej wiarygodny ? Jak to jest? Bo ja np. terminu ostatniej miesiączki nie pamiętam ..
Lubiekluskikladzione
Super, że wszystko dobrze mam pytanie, czy maluch od początku był większy czy dopiero na prenatalnych pojawiła się ta różnica?Ja tez już po prenatalnych. Czekam na badanie z krwi. Z usg wszystko wyglada na to ze ok. Ciąża wyglada o 2 tyg na starsza powiedzcie mi kobietki czy Was tez wybombilo? Zrobił mi się taki brzuch jakbym w 5 /6 miesiącu była. To mój drugi bobas i podobno przy drugim brzuch większy
Szkoda ze forum wycichlo
Aleksandra91
Zaciekawiona BB
Nic mi lekarz prowadzący nie mówił ze żeby była aż taka różnica prawie 2 tygodni. Ale wogole wyliczył mi na prenatalnych 11+4 dni a według moich wyliczeń było 12+4 dni także…. Może zle ostatnia miesiączkę wprowadziłSuper, że wszystko dobrze mam pytanie, czy maluch od początku był większy czy dopiero na prenatalnych pojawiła się ta różnica?
reklama
alexaaa94
Dziewczyny które miały prenatalne po 13 tyg. czy wasi lekarze mówili wam już coś o płci?
A propos wielkości brzucha to u mnie to już co najmniej 5 miesiąc a dziś skończyłam 13 tydzień, ponoć w drugiej ciąży tak jest, szczególnie jeśli się nie ćwiczy to mięśnie brzucha osłabione, hormony też robią swoje
A propos wielkości brzucha to u mnie to już co najmniej 5 miesiąc a dziś skończyłam 13 tydzień, ponoć w drugiej ciąży tak jest, szczególnie jeśli się nie ćwiczy to mięśnie brzucha osłabione, hormony też robią swoje
Podziel się: