Ellie2021
Fanka BB :)
Tak dokładnie tak. Chociaż ten na nfz to jeszcze mi nie założył karty ciąży...Znaczy prowadzisz ciążę u trzech lekarzy i masz trzy książeczki?
Ja chciałam chodzić do dwóch - z Luxmedu i prywatnie. W końcu ani razu nie dotarłam do tego prywatnego lekarza .
Oczywiście, bierzZ bobo wszystko ok, plamienia nie są z kanału szyjki, pewnie przez nadżerkę.
Pytanie czy ja mogę wziąć Apap na ból głowy??
Mnie zawsze bardzo pomaga Argentin. T takie biało zielone opakowanie. Można go w ciąży, bo sama stosowałam w 1 ciąży. Jak zatoki i Katar to Sól morska i irygacje zatok, najlepsze naprawdę. A jak ból i gorączka to Apap. Ja już brałam w tej ciąży dwa razy, bo mnie tak głowa bolała i nie mijało....A mnie dziś w końcu dzieci zaraziły. Co polecacie w ciąży na ból gardła? Dodam ogromny ból gardła, ledwo ślinę przełykam do tego bolą mięśnie, głowa i mi zimno jak to przy przeziębieniu wiem, że to irracjonalne ale jestem zła na mojego dzieciaka bo mi kaszlał prosto w twarz od kilku dni. Proszę, żeby się odwracał a ten łeb w moja stronę i heja z kaszlem na matkę